Одржана традиционална манифестација 41. Беловодска розета

У завршном делу манифестација „Беловодска розета“, уручена је награда овогодишњем лауреату – глумици Љиљани Стјепановић. Розету јој  је уручила заменик градоначелника Весна Лазаревић.

Пред препуним амфитеатром на отвореном у центру Беле Воде, беседу о својој колегеници са класе говорио је Радош Бајић, глумац и идејни творац култне серије „Село гори, а баба се чешља“. „Љиљана је ову награду апсолутно заслужила, јер је својом маестралном улогом у овом серијалу показала све најлепше што српска мајка може да уради за своју породицу... Поносан сам због њене награде можда исто као и она, а надам се да ће у наредном периоду имати још оваквих великих улога“.

Заменик градоначелника Весна Лазаревић, поздравивши присутне и овогодишњу славодобитницу, изразила је велико задовољство што може да уручи признање врсној глумици, јакој жени, осведоченој уметници... „Она је, морамо признати, своје име урезала у свету глуме улогом Радојке у серији „Село гори, ....“. Али, она је том улогом и афирмативно деловала на све припаднице лепшег пола у борби против карцинома дојке...

Након примљене награде, Љиљана Стјепановић прво се захвалила Граду Крушевцу и организаторима манифестације што је доспела у круг досадашњих добитника.

„Бити у овако одабраном  друштву досад награђених је велики успех. Осећам велику радост што се мој рад цени у крају где сам провела доста времена током снимања серије, што се сагледао мој читав рад током каријере“.

Љиљана Стјепановић рођена је у Београду,  15. јуна 1952. године. Дипломирала је глуму на ФДУ. Првакиња је Позоришта на Теразијама и играла је у многобројним телевизијским филмовима и серијама.

Након пријема награде, Љиљана Стјепановић је са својим колегама из оркестра Позоришта на Теразијама отпевала неколико, свима добро познатих, музичких нумера и добила салве аплауза.

Свечаности су присуствовали  Његово преосвештенство Епископ крушевачки господин Давид, народни посланик др Драгана Баришић, градски већник Велибор Лазаревић, директор КЦК мр Мирослав Смиљковић, помоћница директора КЦК Виолета Капларевић, директори јавних предузећа и установа и многобројни гости....

 

1rozeta 2 Custom

1rozeta Custom

1rozeta 3 Custom

1rozeta 5 Custom

1rozeta 6 Custom

АЛБУМ СА СВИМ ФОТОГРАФИЈАМА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ КЦК:

https://www.facebook.com/kckrusevac/photos/?tab=album&album_id=1082342771834774

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates