ВИДОВДАНСКИ ЕКО ДАН

У оквиру програма „Видовдан 2015“ у недељу, 14. јуна 2015, на Тргу косовских јунака одржана је манифестација „Видовдански еко дан – Крушевац - зелени град“. Манифестацију је отворила заменик  градоначелника Јасмина Палуровић. Град Крушевац улаже доста у екологију, што бројним акцијама скоро свакодневно потврђујемо. Данашњом манифестацијом желимо још једном да покажемо колико волимо Крушевац и колико се сви заједно трудимо да Крушевац буде зелени град“, рекла је између осталог госпођа Палуровић. 

У програму је учествовао велики број ученика, који су припремили богате и разноврсне штандове, а свим заслужним за бројне еколошке акције уручене су захвалнице и пригодне награде.

За најмлађе, поред великог броја штандова, био је припремљен пригодан културно-уметнички програм, као и цртање на асфалту, а велику пажњу је привукао и саобраћајни полигон.

EKODAN

EKODAN 16

EKODAN 23

jelena Custom

EKODAN 31

"Истовремено са Видовданским Еко даном у Улици Видовданској одржана је манифестација у организацији Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији града Крушевца под називом "Безбедно дете у саобраћају".

-оквиру ове манифестације хор "Лазарице" извеле су три нумере на тему саобраћаја.

-на саобраћајном монтажно-демонтажном полигону наставници из ОШ Доситеј Обрадовић са својим ученицима извели су јавни час о безбедном понашању у саобраћају. У оквиру овог часа ставио се акценат на то шта је чија површина за кретање у саобраћају, где се ко креће, правилан прелазак улице и др.;

-одржана је трка у вожњи ролера ученика основних и средњих школа у четири категорије и

-Ученици из ОШ Драгомир Марковић на челу са учитељицом Снежаном Михајловић извели су представу на тему саобраћаја."

EKODAN 38

EKODAN 43

EKODAN 51

АЛБУМ СА СВИМ ФОТОГРАФИЈАМА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ КЦК:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.867789319956788.1073741961.748224428579945&type=3

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates