REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“, Оd 28. juna do 7. jula 2021.

PATULJCI

 

KUĆNI PATULJCI

17,oo 19,oo

Žanr:Animirani, komedija

Traje: 78 min.

Skrivali su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?

 

 

OPTUYUJEM

 

OPTUŽUJEM

21,oo

Žanr: Drama

Traje: 132 min.

Tema filma je ozloglašena afera Drajfus s kraja 19. veka. Kapetan Alfred Drajfus, jedan od malobrojnih Jevreja - članova generalštaba Francuske armije, nepravedno je osuđen 1894. pod optužbom da je špijunirao za Nemačku. Francuski oficir Žorž Pikar rizikuje karijeru i život, boreći se čitavu deceniju da obelodani istinu i oslobodi lažno optuženog Drajfusa iz užasnog zatvora na Đavoljem ostrvu. Razotkrivanje kriminalnog ponašanja u koje je bio upleten praktično čitav francuski generalštab, a podržao ga najveći deo političkog establišmenta, potreslo je francusku državu iz temelja.

 

***OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.

 

Od 24.6. do 28.6.2021. U bioskopu “Kruševac “ neće biti projekcija filmova zbog pripreme sale za sednicu Skupštine Grada Kruševca i održavanje drugih kulturnih manifestacija.

 

Cena ulaznice: 200,oo

Kontakt: 421-208

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates