REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“ 21, 22. i 23. mart 2022.

BILO JEDNOM U SRBIJI u 18.00 i 20.00
 
Žanr: Drama, komedija
Traje: 130 min.
Distribucija: “Megacom film”
 
Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dve devojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.
Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osetili u „velikom svetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.
 
Cena karte: 300,oo
Kontakt: 421-208
 
***PREPORUČUJU SE MERE ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, DEZINFEKCIJA OBUĆE I RUKU, KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.
 
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates