КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ У СМЕДЕРЕВУ

У недељу, 17. јуна 2018. Смедеревски Централни градски трг угостио је полазнике Креативног курса гитаре из осам градова Србије и Републике Српске. На завршном концерту за 100 гитара крушевачки полазници показали су да су постигли ниво вредан великог аплауза присутне публике.
Популаран је био и избор музике који се могао чути, од хитова популарне музике до класичних хитова. Увежбаношћу, складом, сценским шармом,јединством групе под вођством професорке гитаре Оливере Марковић Анђелић, полазници курса репрезентовали су град Кршевац на најбољи могући начин и показали да ова стандардизована и методолошки иновативна музичка едукација која се ради у сарадњи са престижном Џејкобс музичком школом Универзитета у Индијани, даје одличне резултате.
Поклон концерт за све учеснике и многобројну публику одржао је популарни гитариста Бојан Ивановски Joby који је на тај начин представио пројекат “ A whole new world”. Креативни курс гитаре , у Крушевачком културном центру, нове полазнике уписује у септембру текуће године.
Gitara 2 Gitara 3
Gitara 7 Gitara 8
 
 
 
 
2019  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates