ДАН КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА КРУШЕВАЦ - 18. фебруар

 У понедељак, 18. фебруара 2019. године у Белој сали КЦК организовано је обележавање прославе 27-ог рођендана Културног центра Крушевац. Прослави су присуствовали: заменица градоначелнице Крушевца Весна Лазаревић, представници војске, политичког и јавног живота града Крушевца, директори јавних предузећа и установа. 
Обраћајући се присутнима, директорка КЦК Виолета Капларевић истакла је значај Културног центра Крушевац у ширењу своје основне мисије, а то је окупљање људи који воле културу, и све остале који тек требају да откривају своје таленте и који желе да уче. 
"Скоро три деценије, запослени у нашој установи, вредно раде на промоцији и ширењу културе нашег града. То је близу 11.000 програма. Наш оснивач, Град Крушевац заједно са нама развија политику у култури која је доступна свима."
А поводом додељивања награде СЛОВО ЉУБВЕ, образложење жирија за додељивање ове угледне награде која је намењена најбољим сарадницима Културног центра Крушевац јесте да је Сања Максимовић дала пун допринос учествовањем у манифестацијама и догађајима које је организовао Културни центар Крушевац, које су битне за Град Крушевац, а посредно и за очување српске културе и традиције. 
На крају вечери одржан је бесплатан концерт Васила Хаџиманова, као поклон свим љубитељима културе у граду Крушевцу.

 

Vasil 23

 

Vasil 38

 

Vasil 64

 

Vasil 78

2019  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates