Градоначелник на промоцији часописа ПУТЕВИ КУЛТУРЕ - Са сајта Града Крушевца

Промоција јубиларног броја "Путеви културе"

среда, 09 октобар 2013 22:27 

Putevi_kulture Реновирани клуб Културног центра Крушевац био је домаћин промоције 20. броја часописа „Путеви културе“, на којој је био и градоначелник Братислав Гашић.

Госте је поздравио директор Културног центра мр Мирослав Смиљковић, који је нагласио да и у ова тешка времена увек се нађе средстава за квалитетан културан програм. „Драго нам је да смо успели да наш бренд „Путеве културе“ објавимо 20. пут, а настојаћемо да у наредном периоду задржимо овакав тренд“.

  Putevi_kulture1

 Уредник Културног центра Марија Стојадиновић је, на недавно реновираној сцени, урадила и краћи интервју са градоначелником, а тема разговора је била савремени начини комуникације са грађанима и усклађивање свих обавеза са друштвено-културним животом.

  Putevi_kulture2

„И поред великог броја обавеза, великог одрицања од свих некадашњих навика, увек се нађе мало времена да се пропрате културна дешавања и прочита добра књига. Са овог места могу да поручим да ће локална самоуправа и даље подржавати све квалитетне културне пројекте,  јер то је један од предуслова за развој наших млађих генерација и њихово правилно усмерење“, завршио је Гашић.

 

Putevi_kulture3

 Пригодан наступ имала је и етно група "Лазарице".

Putevi_kulture4

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates