СВЕЧАНО ОТВОРЕН РЕНОВИРАНИ КЛУБ КЦК

Пригодним програмом, 02.10.2013. године свечано је отворен реновирани Клуб КЦК. Донацију од 1.500.000,00 динара за реновирање Клуба КЦК дала је КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ. Клуб су заједнички отворили градоначелник Крушевца Братислав Гашић и др Марко Ћулибрк генерални директор  КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ. Присутне госте поздравио је директор КЦК мр Мирослав Смиљковић, а говорили су и Братислав Гашић - градоначелник Крушевца  и Марко Ћулибрк генерални директор  КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ.


Марко Ћулибрк - генерални директор  КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ и
Братислав Гашић - градоначелник Крушевца отварају реновирани КлубКЦК


Директор КЦК мр Мирослав Смиљковић поздравља госте
 
Поштовани гости, даме и господо,

Имам пријатну дужност да вас све поздравим, и да се захвалим што присуствујете нашем важном догађају, отварању реновираног клуба културног центра.

Посебно поздрављам:

Градоначелника Крушевца - господина Братислава Гашића, заменика градоначелника - Синишу Максимовића, председника скупштине града, Живана Николића, чланове градског већа, помоћнике градоначелника, директоре јавних предузећа, установа, основних и средњих школа одборнике градске скупштине.

Поздрављам све лидере политичких партија, и не замерите ми што посебно издвајам господина Владимира Тасића. Поздрављам представнике медија и све посетиоце наших програма. Али ипак све ово не бисмо урадили да није „дунав осигурања“- друштвено одговорне компаније која је донирала 1 500 000,00 за овај пројекат. Зато посебно срдачно поздрављам и неизмерно се захваљујем директору компаније дунав др Марку Ћулибрку и његовим сарадницима: господи Синиши Ерићу и Бранимиру Џодићу.

Наша мисија и наш циљ је да будемо културна вертикала града, и више од тога. Реновирање овог клуба је корак у том правцу. Желимо да клуб, буде средиште, центар, окупљања пре свега младих, омиљено место за истинске културне садржаје, свих генерација. Овај простор то омогућује, млади то заслужују и верујем да ћемо тај наш циљ остварити у наредном периоду.

Захваљујем и мом тиму, који је био на висини задатка- који је захтевао овај пројекат.... Од спремачица до уредника програма. Захвалност дугујемо дирекцији за урбанизам и изградњу Крушевац, извођачу “Профи градња-Сурдулица” и спонзору “Ламели промет”

У нади да ће тако бити и убудуће, срдачно вас поздрављам. Живели!

А сада бих замолио градоначелника, господина Братислава Гашића да нам се обрати... Изволите господине градоначелниче.


Градоначелник Крушевца Братислав Гашић говори


Марко Ћулибрк - генерални директор  КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ говори


Јелена Ђорђевић је водила и уредила програм свечаног отварања


Свечаном отварању Клуба КЦК присуствовали су бројни гости2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates