Васкршње дечје радости КЦК 2014

Pogledajte Album sa Fejbuka
У Дечјем центру Пионирски парк у Крушевцу 21.04.2013. године у организацији Културног центра Крушевац реализована је традиционална манифестација *ВАСКРШЊЕ ДЕЧЈЕ РАДОСТИ*. Иначе Kултурни центар Крушевац већ шеснаест година прославља ВАСКРШЊЕ ДЕЧЈЕ РАДОСТИ на други дан Васкрса у Пионирскокм парку. И ове године, 06 маја одржан је духовни програм који су својим учешћем обојили малишани из дечјег црквеног хора СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР под диригентском палицом професорке Весне Пешић и Дечјег црквеног хора из Трстеника који је предводила Оливера Цветић, а уз беседу протојереја мр Александра Аце Ерића испред цркве Свети Ђорђе из Крушевца. Програм је водила Иконија Мојсић, а осмислила га је Рајна Маринковић-Алексић, уредник дечјег програма.

Програм чине и два такмичења, за најлепши аранжман од васкршњих јаја, у категорији школа и вртића, и такмичење за најјаче васкршње јаје. Културни центар Крушевац победницима је обезбедио пригодне награде које је уручио директор мр Мирослав Смиљковић. Стручни жири за најлепши аранжман радио је у следећем саставу: Маја Олић -председник, Рајна Маринковић – Алексић и Марија Стојадиновић, а жири за најјаче јаје у саставу: Љубодраг Обрадовић - председник, Рајна Маринковић-Алексић и Марко Радојевић. У такмичењу за најаче јаје победила је Александра Николић, а други је био Урош Биочанин.
 

Награде је уручио директор КЦК мр Мирослав Смиљковић.


Дечји црквени хор СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР под диригентском палицом професорке Весне ПешићДругу награду за најбољи аранжман добила је Основна школа ЖабареPogledajte Album sa Fejbuka
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates