ПОД ОВИМ НЕБОМ ЧОВЕЧЕ УСПРАВИ СЕ ! Биоскоп Крушевац

Биоскоп КРУШЕВАЦ
Петак, 10.октобар 2014.

"ПОД ОВИМ НЕБОМ ЧОВЕЧЕ УСПРАВИ СЕ!"

У оквиру Октобарских свечаности Града Крушевца, Културни центар Крушевац и Удружење грађана Слободиште а под покровитељством града Крушевца 10.октобра 2014. године у биопскопу Крушевац одржана је академија ПОД ОВИМ НЕБОМ ЧОВЕЧЕ УСПРАВИ СЕ.Заправо овај школски час са темом МИР И СЛОБОДА ЈЕДНО СУ НАМА пратили су ученици основних и средњих школа. На академији тј. школском часу учествовали су: Певачки ансамбл БИСЕР, Данило Миладиновић ученик музичке школе Среван Христић у класи професора хармонике Горана Арсића и крушевачки песници: Љубиша Бата Ђидиђ, Момир Драгићевић, Небојша Лапчевић и Александра Лукић.Програм је водила Младена Ракић а уредила и реалиѕовала Рајна Маринковић-Алексић.

Обраћање директора КЦК мр Мирослава Смиљковића: Драги ученици, поштовани професори,уважени гости имам пријатну дужност и част да вас све најсрдачније поздравим у име Културног центра Крушевац и Удружења грађана Слободиште. Драги ученици, Ви сте генерација 21. века, епохе хипер-промена, свакодневне трке са временом и ви треба да креирате нови модел сопствене будућности.

Она се заснива на новој економији знања коју подржававају модерне информационе технологије. Морате да имате визију,мисију и стратегију креирања сопствене будућности коју заслужује ваша младост, која је ваша највећа предност. Наш слободарски град и Србија од цара Лазара до данашњих дана, бране мир и слободу, зато што је то наша судбинска животна филозофија.
Мир и слобода исто су нама, у славу мира и слободе је и наш данашњи програм. Драги ученици, ја се пред вама клањам и молим да искористите своју енергију, младост и модерним знањем, промените наш град, наш народ, Србију.То је ваша света обавеза и част.Ви то можете, верујемо у вас и имате нашу родитељску подршку.Будите најбољи у ономе што радите.Желимо да вам ова школска година буде успешна и плодоносна.

Још једном вас срдачно поздрављам......Срећни били и живели!!!

nebo 13

nebo 1

 

nebo 2

nebo 3

nebo 5

nebo 7

nebo 11

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates