ПОВЕЉА САВЕЗА ПЧЕЛАРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

Директору КЦК, мр Мирославу СМИЉКОВИЋУ и установи Културни центар Крушевац додељене су повеље Савеза пчеларских организација Србије, а у знак доприноса развоју пчеларства и успешној дугогодишњој сарадњи.

Данас су заменица градоначелника Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника Марко Милојевић примили чланове Друштва пчелара „Доктор Богољуб Констатиновић“ из Крушевца.

Помоћник градоначелника Марко Милојевић је поздравио госте и пожелео им много бољу и успешнију годину од претходне, као и наставак добре сарадње са локалном самоуправом.

2

Заменица градоначелника је пожелела добродошлицу члановима Друштва и посебно је похвалила њихов данашњи хумани гест- поклон од по 12 кг меда за Дом за незбринуту децу „Јефимија“ и Центар за особе са инвалидитетом. Нагласила је да су врата Града увек отворена за чланове Друштва и  рекла је да се нада да ћемо и даље успешно сарађивати и имати још више оваквих сусрета на обострано задовољство.

3

Драгољуб Манојловић, председник Друштва пчелара „Доктор Богољуб Констатиновић“ захвалио се на пријему и рекао је да ће друштво наставити са оваквим акцијама. Посебно му је задовољство што Друштво поклања мед деци и старим лицима којима је овај драгоцен производ и најпотребнији.

4

Рекао је да се нада да ће ова година бити боља за пчеларе  и да ће и оваквих поклона бити више. Потом је Манојловић поделио захвалнице: граду Крушевцу, Вишој хемијској школи, Културном центру и Мирославу Смиљковићу за допринос у развоју пчеларства. На крају су деца из Дом за незбринуту децу „Јефимија“ и Центар за особе са инвалидитетом добили по 12 кг меда од Друштва.

7

 

* Текст и фотографије преузете са сајта Града Крушевца:http://krusevac.rs/sr_cir/ks-info/vesti/5336-pcelari.html

 

diploma pcelari1 Custom

diploma pcelari 2 Custom

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates