ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

Чланци

Filmski Program

СМРТ ЧОВЕКА НА БАЛКАНУ - Биоскоп Крушевац

Од 20.12. до 26.12.2012. у Биоскопу „Крушевац“ на репертоару је домаћи филм СМРТ ЧОВЕКА НА БАЛКАНУ. Пројекције су од 18:оо; 20,оо и 22,оо часа. Црна комедија у којој усамљени композитор извршава самоубиство пред wеб-камерама свог рачунара. Привучени пуцњем комшије се окупљају и чекајући хитну и полицију пију, једу, играју шах и величају музику покојника, али никако да се сете његовог имена. Догађаји попримају други ток кад присутни схватају да је камера на рачунару укључена и да је све снимљено. Полако се открива личност покојника, као и једна шифра, сатирична слика нашег друштва… Цена улазницe је 250,00 динара, па изволите обиоскопите се!


Опширније: СМРТ ЧОВЕКА НА БАЛКАНУ - Биоскоп Крушевац

ФИЛМ ВИР У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

Од 25. новембра у Биоскопу „Крушевац“ приказиваће се домаћи филм ВИР.

Ово је филм о првој половини деведесетих година из угла младих, о њиховим напорима да пронађу себе док их околности вуку на дно. Филм чине три приче, свака прати различитог јунака током 48 сати када у њиховим животима долази до великог преокрета.

На једном месту, у филму ВИР је плејада врхунских глумаца.

Опширније: ФИЛМ ВИР У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

Заменик амбасадора Мексика у Крушевцу

У Граду Крушевцу је 26 новембра 2012. године боравио заменик амбасадора Мексика Хосе Умберто Кастро Виљалобос који је том приликом посетио галерију Милића од Мачве *КОСОВО ПРВИ ПРАГ СРБИЈЕ* и у Биоскопу Крушевац свечано отворио ЦИКЛУС САВРЕМЕНОГ МЕКСИЧКОГ ФИЛМА.


Заменик градоначелника Крушевца Синиша Максимовић, са сарадницима, приредио је пријем за заменика амбасадора Мексика, Хозеа Умберта Кастра Вилалобоса са супругом, који је данас у посети Крушевцу.


Директор КЦК мр Мирослав Смиљковић је у галерији Милића од Мачве *КОСОВО ПРВИ ПРАГ СРБИЈЕ* примио заменика амбасадора Мексика Хосе Умберта Кастра Виљалобоса.

Опширније: Заменик амбасадора Мексика у Крушевцу

ЦИКЛУС САВРЕМЕНОГ МЕКСИЧКОГ ФИЛМА

Опширније: ЦИКЛУС САВРЕМЕНОГ МЕКСИЧКОГ ФИЛМА

АРТИЉЕРО У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

Artiljero

U bioskopu „Kruševac“ do 28. novembra prikazuje se novi igrani film „Artiljero“. Režiju i scenario potpisuje Srđan Anđelić, koji je, između ostalog, pisao scenarija za filmove „Do koske“ i „Munje“.

„Artiljero“ je savremena filmska priča. Glavni junak, Mali, navija za Crvenu zvezdu, ali se ne snalazi u okruženju huliganizma i nasilja. Stalno sluša priče od svog starijeg brata o velikim uspesima Zvezde iz prošlosti. Uopšte, celo njegovo okruženje „sedi i dobacuje“, a niko ništa ne preduzima kako bi se prevazišla letargija. Posebno mu smeta što nema idola, nekog heroja na koga bi se ugledao.

Опширније: АРТИЉЕРО У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

ПОДВОДНИ ФИЛМ У КЦК

IX Фестивал подводног филма представља серију документарних филмова награђених на фестивалу Подводног филма у Француској. Фестивал се организује заједно са Националном Асоцијацијом ронилачких инструктора Србије и Европском асоцијацијом Професионалних инструктора.Гост на фестивалу био је Александар Карјук, председник ове асоцијације. Пре пројекције филмова додељене су награде на ликовном конкурсу Подводни свет у оку детета. Трећу награду освојила је Александра Николић, 6-1 ОШ “ Бранко Радичевић” Другу Кристијан Томић,7-1 ОШ “ Кнегиња Милица” Прву награду Петра Илић 8-1 ОШ “ Бранко Радичевић”.
 

Пре пројекције филмова додељене су награде на ликовном конкурсу
 Подводни свет у оку детета

Опширније: ПОДВОДНИ ФИЛМ У КЦК

Завршен трећи Дечји филмски фестивал у Крушевцу


Посетиоци дечјег филмског фестивала
 
У биоскопу Крушевац је завршен ДЕЧЈИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ који је трајао од 18 до 31.10.2012. године. Хит фестивала био је свакако филм *ЛЕДЕНО ДОБА 4*. Трећи дечји филмски фестивал у Крушевцу и ове године оправдао је очекивања најмлађе публике. У 14 дана и 14 приказаних најбољих дечјих филмских остварења у 2012. години гледало је око 1.900 малишана из нашег града и окружења. Културни центар Крушевац ће ову манифестацију уврстити у традиционалну, јер наши најмлађи суграђани то истински желе.

Опширније: Завршен трећи Дечји филмски фестивал у Крушевцу

ФИЛМ *ЛЕД* У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ ОД 25.10.2012

Културни центар Крушевац је за Вас обезбедио филм који је тренутно у тренду. То је домаћи филм ЛЕД који почиње да се приказује у Биоскопу Крушевац од данас (25.10.2012. године) са пројекцијама од 20:00 и 22:00 часа. Овај филм (који је рађен по монодрами Радоша Бајића *ЛЕД*) режирала је Јелена Бајић-Јочић и треба га погледати, јер је изазвао велико интересовање публике широм наше Републике. Цена за филм ЛЕД је 250,00 динара, а улазнице можете купити на благајни биоскопа Крушевац.

Опширније: ФИЛМ *ЛЕД* У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ ОД 25.10.2012

ФИЛМ КЛЕВЕТА У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

Поштовани посетиоци, од 06.10.2012. до 17.10.2012. године у Биоскопу КРУШЕВАЦ приказујемо филм КЛЕВЕТА у режији крушевљанина Горана Ерчевића. Филм је рађен по истинитом догађају с почетка 20. века у селу Лаћислед у Жупи. Изволите резервишите своју карту на време... Ваш КЦК Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Опширније: ФИЛМ КЛЕВЕТА У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

ПОЧЕО ДЕЧЈИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ У КРУШЕВЦУ

У биоскопу *Крушевац* (који је по речима Ивана Зељковића - популарног водитеља квиза Милионер, један од најлепших у Србији), 18.10.2012. године у оквиру промоције *ДЕЧЈЕГ ФИЛМСКОГ ФЕСТИВАЛА У КРУШЕВЦУ* одржана је промоција Бамби производа под  слоганом  БАМБИ И ЗЕКА  СКАЧУ ПО СРБИЈИ. Специјални гости који  су од  Ивана Зељковића популарног Зеке добили поклоне у виду производа Бамби из Пожаревца, а касније и његове песме, били су деца  из Дома за децу Јефимија из Крушевца... Наравно, приказан је и један од фестивалских филмова  који ће се у биоскопу Крушевац приказивати од 18 до 31.10.2012. године.
 

Иван Зељковић Зека са гостима из Дома за децу Јефимија из Крушевца
 

PREMIJERA FILMA O RADIVOJU KORAĆU *ŽUĆKO* U BIOSKOPU KRUŠEVAC

04.03.2012. godine u Bioskopu Kruševac u organizaciji Kulturnog centra Kruševac, a pod pokroviteljstvom grada Kruševca održana je pred prepunom salom, premijera filma *ŽUĆKO* priča o proslavljenom košarkašu Radivoju Koraću. Posle premijere brojnim gledaocima su se prdstavili članovi ekipe glumci: Tamara Krcunović, Marko Marković, producent Marko Paljić i autor scenarija i režiser Gordan Matić. Najavu filma i predstavljanje glumačke i autorske postavke filma osmislila je i vodila Jelena Djordjević, organizator KCK, a za zvuk je brinula tehnička ekipa KCK Marko Višnjić i Bratislav Pršić.

Film možete pogledati i narednih dana po ceni od 200, 00 dinara. Rezervište blagovremeno ulaznice na blagajni bioskopa Kruševac!


Predstavljanje publici članova glumačke i autorske postavke filma *ŽUĆKO*
 

Опширније: PREMIJERA FILMA O RADIVOJU KORAĆU *ŽUĆKO* U BIOSKOPU KRUŠEVAC

ФИЛМ ПАРАДА У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

Od 01.12. do 14.12. 2011. u bioskopu "Kruševac" biće prikazan film PARADA  u terminima od 18:oo, 20:00 i 22:00 časa.

Parada

Опширније: ФИЛМ ПАРАДА У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ