ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

КАРАОКЕ ОКРШАЈ 2012 - ФИНАЛЕ

Финале Караоке окршаја Културног центра Крушевац одржано је 29. августа 2012. године у Дечјем центару Пионирски парк. Вече је протекло уз овације публике и бројних навијача који су бодрили финалисте, верни фанови са транспарентима пратили су своје фаворите до самог краја. На крају победила је млада и талентована Дарија Мандић. Публику је забављао Срђан Живковић - Сиђа. Програм је водила Јелена Ђорђевић. Погледајте слике и уживајте као и бројна присутна публика...


Директор КЦК мр Мирослав Смиљковић уручује награду Дарији Мандић,
победници Караоке окршаја за 2012 годину

Културни центар Крушевац у оквиру Култорног лета организовао је KАРАОКЕ ОКРШАЈ 2012 музике за децу. Поред великог броја пријављене деце из првог и другог полуфинала по оцени стручног жирија у финале је ушло двадесеторо деце. Финално вече одржано је у Дечјем центру Пионирски парк 30.08.2012. године..На опште задовољство свих, финалисте су поред навијача и родитеља пропратили и многобројни малишани у којима се будила нада да ће и они једнога дана доћи до финала Караоке окршаја, музичког такмичења које полако постаје и бренд. Подстицање дечјег стваралаштва, треба да има својства игре, да се ослања на унутрашње мотиве и потребе детета и да позитивно допринесе укупном дечјем развоју. Захваљујући оваквом стваралаштву, деца имају прилике да боље упознају своје могућности, да створе позитивну слику о себи, да се искажу, потврде као личности и докажу своје музичке могућности. За велики број деце је ово такмичење и први јавни наступ који нимало није лак, јер су наши такмичари деца од 4-10 година,али ми им помажемо да се ослободе од треме....

На Караокама је пријављен велики број изузетно талентоване деце ове године, али захваљујући стручном жирију успели смо да издвојимо најбоље.

Стручни жири чиниле су професорке Музичке школе „Стеван Христић“ и то:

Милица Вукелић, проф. соло певања –председник

Ирина Миљковић, проф. клавира Виолета Јовановска, диригент хоре музичке школе Једнигласно су одлучиле ко ће понети следеће надраде :

I место ДАРИЈА МАНДИЋ

II место АЊА ТЕЊЕВИЋ

III место МИХАЈЛО ЈОВАНОВИЋ

Награда за најбољи сценски наступ припала је ДУЊИ ЂОРЂЕВИЋ

А Награда за најбољег најмлађег финалисту припала је ТИЈАНИ НИКОЛИЋ која има 4,5 година.

Гости овогодишњих Караока били су песникиња и композиторка Оливера Цветић из Трстеника и Срђан Живковић Сиђа, песник, хумориста ... из Прокупља.

Уредник дечјег програма Рајна Маринковић-Алексић