ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

ВОЛИМ ШТО САМ ДЕТЕ - Оливера Цветић

У оквиру Дечје недеље у Белој сали КЦК, Културни центар Крушевац организовао је 04.10. 2012. године промоцију CD-a „Волим што сам дете“ Оливере Цветић, песникиње и композиторке из Трстеника. Гости промоције били су: Хорић „Цветићи“, Јована Симоновић, Марија Стојановић из Трстеника и Анђела Шутић из Чачка. Чланови плесне групе Фруби денс играли су на музику са Cd-a коју изводи Лука Мирковски. Гости на промоцији и хорић су изузетно талентована деца са којима Оливера ради и посећује многе Фестивале у земљи и ван земље, где освајају вишеструке награде.

Специјални гост промоције гимназијалка Анђела Шутић, поред тога што је невероватан музички таленат пише поезију и слика. Прва књига „Звездани сјај“ јој је објављена прошле године, илустрације у књизи радила је сама, више пута је награђивана у домену песничког, музичког и ликовног стваралаштва. Кроз промоцију Cd-a „Волим што сам дете“ Оливера Цветић представљена је као дечји песник...

Оливера Цветић је добитник многих вредних награда као песник и композитор. Промоцију су пратили ученици ОШ „Јован Поповић“ и ОШ „Нада Поповић“, из препуне сале аплаузом су подржали своје талентоване другаре.
 
Уредник дечјег програма КЦК
Рајна Маринковић-Алексић