ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

МУЗИКА

MUZIKA

МУЗИЧКИ МАРАТОН У КЦК

Поштовани посетиоци,

У току је реализација амбиције Културног центра Крушевац да Вам у току трајања ЛЕТА КУЛТУРЕ 2012 представи еминентне крушевачке музичке уметнике и да тако бар мало допринесе да праве уметничке вредности којих је тако много око нас не остану незапажене. Изволите придружите нам се 15 и 16 августа у башти Клуба КЦК да заједно уживамо у музици Срђана Новаковића и Милана Милетића...

Опширније: МУЗИЧКИ МАРАТОН У КЦК 

HUMANITARNI KONCERT- KAMEO KVARTET

ВИДОВДАНСКИ КОНЦЕРТ ЗА МЛАДЕ

Povodom manifestacije Vidovdan 2012 organizovan je koncert 23. juna  na kome su nastupali RITAM NEREDA, SUNSHINE, ZBUNJENI SEDATIV i HEADACHE. Koncert je počeo u 20″30 časova, nastupom kruševačkih bendova- Headache i Zbunjeni Sedativ, a tačno u 22 časa započeo je spektakularni nastup grupe RITAM NEREDA. Interesovanje za ovaj novosadski bend privuklo je publiku iz okolnih gradova, pa su se među mladim Kruševljanima sjajno provodili i mladi iz Kraljeva, Paraćina, Niša i Kragujevca.

Nastup grupe SUNSHINE započeo je oko 23:30 časova, i trajao sve do 1:00 posle ponoći. Na Trgu mladih bilo je prisutno oko 2000 ljudi.

Koncert je realizovan  pod pokroviteljstvom Grada Kruševca, a u organizaciji Kulturnog centra Kruševac.

Marija Stojadinović
Urednica programa kluba KCK

 

HEADACHE

Опширније: ВИДОВДАНСКИ КОНЦЕРТ ЗА МЛАДЕ

KONCERT U OKVIRU PROSLAVE VIDOVDANA 2012.

Првомајски концерт на тргу

На тргу Косовских јунака, пред заиста великим бројем грађана, у организацији Савеза самосталних синдиката Србије - Синдикат Крушевац одржан је велики концерт *У СУСРЕТ МАЈУ 2012*. Концерт је подржао и Културни центар Крушевац наступом својих школа и секција. На концерту су поред осталих наступили хумориста Ивко Михајловић, певачи Мића Живановић, Влада Митровић, Миле Ђурић (певао песму Љубе Обрадовића *Ти си најлепша*), Катарина Јовановић и група Дивљи кестен... На крају концерта био је велики ватромет. Програм је осмислила и водила Јелена Ђорђевић.
 
Чланице школа и секција Културног центра Крушевац

Миле Ђурић пева песму Љубе Обрадовића *Ти си најлепша*

Опширније: Првомајски концерт на тргу

КОНЦЕРТ ГРАДСКОГ ОРКЕСТРА АВАНГАРДА

Поводом 20 година рада Културног центра Крушевац, 28.03.2012. године у Белој сали КЦК, у организацији Културног центра Крушевац, одржан је концерт Градског оркестра Авангарда. Програм је водила Лидија Ужаревић, а присутнима се обратио и директор Културног центра Крушевац Љубодраг Обрадовић. Објективна публика је аплаузом наградила веома добар наступ овог младог оркестра.


Градски оркестар Авангарда

Опширније: КОНЦЕРТ ГРАДСКОГ ОРКЕСТРА АВАНГАРДА