ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

O Nama

РУКОВОДСТВО И УРЕДНИЦИ КЦК


мр Мирослав Смиљковић -
директор Културног центра Крушевац; Маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

БИОГРАФИЈА

Рођен је 13.12.1951. године у Витановцу код Крушевца. Основну и средњу школу је завршио у Крушевцу. 1973. године завршио је Вишу хемијско-технолошку школу У Крушевцу. 1979 године диполомирао на факултету организационих наука у Београду, са дипломским радом: "Маркетинг стратегија увођења нових производа за тржиште базне хемије".

1990. године, завршио је на ФОН-у магистарске - последипломске студије одбранивши магистаски рад: Пословодна функција између менаџерства и самоуправљања". Завршио је и специјалистички курс из "Модерног менаџмента" у организацији ФОН-а и савеза рачуновођа Србије.

РАДНА БИОГРАФИЈА
  • Радну каријеру започео 28.03.1975. године, запошљен у Жупи" - Хемијској индустрији Крушевац.на пословима референта за развој и истраживање тржишта.
  • 23.07.1979. године засновао радни однос у ООУР-у Равниште "ТП Крушевац промета" Крушевац на пословима самосталног комерцијалног референта.
  • 1983. године поствљен за шефа пословнице боја и хемијске робе у ООУР-у Равниште.
  • 1985. године, изабран за директора сектора хемије, експлозива и угља у истом предузећу.
  • Од 1990. до 2001. године, обављао функцију генералног директора ТП "Равниште" -Крушевац. Од јуна 2001. године до 1.10.2002. године у ТП "Равнишгу" као координатор за власничку трансформацију водио и успешно окончао пројекат инсајдерске приватизације поменутог предузећа. Од 01.10.2001. године обављао послове извршног директора за економику и организацију у ТП "Равништу".
  • Од 2004.-2008. године радио у ЈКП "Градска топлана" на пословима руководиоца службе наплате.
  • Од 2008.- 2002. године обављао функцију Помоћника Градоначелника за стамбено-комуналне послове.
  • Од 12.07.2012. године обавља функцију В.Д. директора Културног центра Крушевац.
  • Био председник Управног одбора ЈКП "Водовод" Крушевац и члан Републичког одбора за трговину Привредне коморе Србије у два мандата, општински одборник и члан Извршног одбора Скупштине општине Крушевац.
  • 1995. године добио је ПОХВАЛУ Скупштине општине Крушевац за привредне резултате у области трговине.
ОБЈАВЉЕНИ РАДОВИ:
  1. Мр Мирослав Смиљковић, Организациони аспекти маркетинга у трговинском менаџменту, V-ти Међународни симпозијум СумОрг '96. .Менаџмент и развој предузећа",-(зборник радова) Врњачка Бања 3-5.06.1996.
  2. Мр Мирослав Смиљковић, Доц.др Небојша Јовић: Управљање људским ресурсима као релевантан фактор трговинског менаџмента, ИМК-14 истраживање и развој, 3-4/2009.
  3. Јулија Аавкумовић, Мирослав Смиљковић, Јелена Аваукмовић, Светлана Милинковић: Кризни менаџмент као стратегијски орјентисан процес, ИМК-14 истраживање и развој, бр35 2/2010.
  4. Љиљана Пецић, Дејан Пецић Слободан Јаковљевић, Мирослав Смиљковић: Како одабрати праву меру организационих промена, ИМК-14 истраживање и развој З6 З/2010
  5. Сава Ђурић, Драган Милчић, Мирослав Смиљковић: Санирање цеви екранског система вреловодног котла, ИМК-14 истраживање и развој бр.З6 З/2010
  6. Љиљана Пецић, Дејан Пецић, Слободан Јаковљевић, Мирослав Смиљковић: Управљање у сектору квалитета помоћу трошкова квалитета, ИМК-14 истраживање и развој, бр. 37 4/2010
  7. Сава Ђурић, Мирослав Смиљковић, Драган Миличић: Прилог развоју модела организације заваривачких радова, ИМК-14 истраживање и развој, бр.37 4/2010
  8. Мрослав Смиљковић, Тамара Божидаревић: Организационо усклађивање трговинског предузећа и маретинга. ИКМ-14 истраживање и развој.

Опширније: РУКОВОДСТВО И УРЕДНИЦИ КЦК

РУКОВОДСТВО И УРЕДНИЦИ КЦК

РУКОВОДСТВО И УРЕДНИЦИ КЦК
СТАРИ ПОДАЦИ СА ПОЧЕТКА 2012 ГОДИНЕ

Опширније: РУКОВОДСТВО И УРЕДНИЦИ КЦК

Слава КЦК - Свети Сава

Културни центар Крушевац је 27.01.2012. године сечењем славског колача у 12:00 сати у Клубу КЦК, у присуству великог броја гостију из културног и друштвеног живота Крушевца, прославио по дванаести пут своју славу Светог Саву. Овогодишњи колачар био је уредник КЦК Момир Драгићевић, а колач је примила Рајна Алексић-Маринковић, уредница КЦК. Пре сечења славског колача пионири установе Ната Вељковић извели су пригодни програм посвећен Светом Сави по замисли Момира Драгићевића.


Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Господин Давид

У вечерњем термину пре самог концерта присутнима у препуној сали Клуба КЦК обратио се преосвећени Владика крушевачки господин Давид Перовић својом беседом о Светом Сави и потребама за милосрђем. Затим је изведен Светосавски хуманитарни концерт, који је осмислио и режирао Миодраг Динуловић - уредник КЦК, а који су водиле Јелена Ђорђевић - организаторка КЦК и Лидија Ужаревић - уредница КЦК. Цео приход од концерта намењен је деци ометеној у развоју из Установе за инвалидна лица из Крушевца. У програму су наступили: Градски оркестар *АВАНГАРДА* са својим солистима, Етно група *ЛАЗАРИЦА* Раде Џинић, Мића Живановић, као и чланови школа и секција КЦК.


Сечење славског колача

Опширније: Слава КЦК - Свети Сава

ДИРЕКТОРИ КЦК

ДИРЕКТОРИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА КРУШЕВАЦ
ОД ОСНИВАЊА 1992. ДО ДАНАС

КОРЕНЕ НЕ ВАЉА ЗАБОРАВЉАТИ!

Опширније: ДИРЕКТОРИ КЦК

ДОБРОДОШЛИ У Културни центар Крушевац !


Вршилац дужности директора Културног центра Крушевац, мр Мирослав Смиљковић:

Урадићемо најбоље за наш град и културу града

“Ја сам искусан привредник и ово је изазов за мене, после великог радног искуства. Наишао сам на нови тим, и изванредне људске ресурсе, на тим који може да направи велике ствари. Али у старту, као привредник и економиста кажем да се и ова фирма у овом критичном времену суочава са проблемом неликвидности. На плану поправљања економске слике радићемо у смислу што ћемо анализирати све наше приходе и покушати да их максимирамо, јер је акценат на економском ефекту, с једним циљем да никако не запоставимо оно што је наша основна улога, а то је култура овог града.

Циљ нам је да створимо нову организациону културу на темељима онога што је до сада рађено, јер ово је кућа која има резултате. Нашим додатним делатностима ћемо покушати да подигнемо ефективност и ефикасност у послу, на тај начин што ћемо понуду у делатностима које нам нису основне, да поправимо са аспекта тржишног уплива, маркетинга, боље понуде и организације. Морамо да будемо најбољи у ономе што стварамо за наше циљно тржиште.

Бренд ове куће је “Златна кацига” и она остаје основа, а што се мене тиче, инсистираћу да граду вратимо *Свечаности слободе*, онај сјај из ранијих времена, и то ће људи из ове куће одрадити, и мислим да ће Крушевљани бити задовољни… Нећемо запоставити ни један од наших програма које имамо. Заиста сам задовољан што имам тим искусних људи у свим областима које покривају и урадићемо најбоље за наш град и културу града.

Опширније: ДОБРОДОШЛИ У Културни центар Крушевац !

СРЕЋНА НОВА 2012 - ВАШ КЦК !!!

 

Желимо да и у 2012. години срећни корачате кроз живот - руку под руку са културом!!!


У току 2011. године Културни центар Крушевац је својим бројним програмским, едукативним, забавним, драмским, музичким, фестивалским и филмским садржајима и радом у својим бројним секцијама и студијима у којима се образују и едукују млади, показао да представља значајан део културе града Крушевца и околине. Урађено је заиста много:
  • У Белој сали КЦК и Клубу КЦК, организовано је и реализовано око 160 програма, (концерата од класичне до рок музике, трибина, драмских програма, академија, књижевних вечери, квизова ... ).
  • У биоскопима "Крушевац" и "Европа" приказано је преко 90 различитих филмова у преко 700 филмских пројекција, а најгледанији су били филмови: *МОНТЕВИДЕО...* Драгана Бјелогрлића и *ПАРАДА* Срђана Драгојевића
  • У свом дечијем центру "Пионирски парк" организоване су бројне рођенданске журке и програми за најмлађе попут: Караоке окршаја, Авионе баци ми бомбоне, Спасимо брод, Зимске чаролије, Песнички фијакер ...
  • У Галерији Милића од Мачве "Косово први праг Србије" приређено је више од 20 високопрофесионалних ликовних изложби и музичко-поетских програма.
  • Реализовали смо и више од половине програма за крушевачко "Лето културе" 2012, као и најзначајније програме за ВИДОВДАН 2012, (попут триптиха "Распето Косово") .

Опширније: СРЕЋНА НОВА 2012 - ВАШ КЦК !!!