ДАН КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА КРУШЕВАЦ

 

На Дан Културног центра Крушевац, 18.фебруара, обележено је 24 године од оснивања ове куће и додељена је годишња Награда СЛОВО ЉУБВЕ коју добија сарадник и делатник у култури. Ове године то је Епископ крушевачки господин Давид Перовић. Директор Културног центра Крушевац мр Мирослав Смиљковић уручио је добитнику, Епископу Давиду, уз пригодни говор, ову Награду која се везује за светли племенити лик Деспота Стефана Лазаревића.

Том приликом директор КЦК је истакао: „ Преосвећени Владико, искрено и са дубоким поштовањем, уручујем Вам награду СЛОВО ЉУБВЕ, са жељом за Ваше добро здравље и молбом да нас у нашем животу и раду прати Ваш Владичански благослов и Светосавска подршка“...

Програму су присуствовали: заменик градоначелника Јасмина Палуровић, начелник Расинског округа Бранко Весић, помоћница град. за друшт. делатности Јелена Милановић, помоћница град. за екологију Драгана Милићевић, градски већници- Зоран Вељковић и Александар Божидаревић- секретар Епархије Крушевачке Драги Вешковац, војска и свештенство Епархије Крушевачке, као и многобројни сарадници и пријатељи Културног центра Крушевац.

У програму поводом Дана КЦК учествовали су, (поред добитника награде Епископа Давида Перовића који је одржао беседу и захвалио се домаћинима и присутнима) и чланови Драмског студија КЦК Бата МиладиновићСелена Бакић и Никола Поповић, уз водитеља Лидију Ужаревић, затим гости из Културног центра Ђура Јакшић из Српске Црње: Родољуб Бошкић и Миодраг Шоми Ждрња . Видеопрезентацију која је пратила дешавања на сцени припремила је Јелена Ивановић. За избор музике и техничку подршку били су задужени Радивоје Симић, Бранко Симић, Марко Вишњић и Горан Бабић.

 

dankck 44 Custom

dankck 65 Custom

 

dankck 42 Custom

dankck 47 Custom

dankck 71 Custom

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates