ПРОМОЦИЈА ЗБИРКЕ ПЕСАМА

ruze knjiga Copy

 

У Белој сали КЦК одржана је промоција књиге "Сто једна ружа", ауторке Бојане Бојић у издању Удружења песника Србије ПоезијаСРБ. У програму су о првој збирци песама младе ауторке, говорили рецензент проф. др Биљана Солеша, проф. Владица Радојевић, Љубодраг Обрадовић, испред издавача и Немања Петронијевић, драмски уредник КЦК.
Овај посебан тренутак у животу дивне девојке, која своје стихове осликава најлепшим емоцијама, како то само могу младе, уметничке и бескрајно нежне душе, подржао је велики број њених другова и другарица из крушевачке Медицинске школе.
Мисија, логистике и свесрдне помоћи и развијања талената код младих уметника, Културног центра Крушевац је по који пут испуњена кроз овај програм у коме се огледа  пружање подршке
  младим уметницима, који у овом свету без емоција, свету брзог, сировог и суровог живљења, проналазе лепоту и несебично је  деле кроз свој уметнички израз.
Бојана Бојић има деветнаест година и ученица је Медицинске школе у Крушевцу. Своје прве стихове исписује још као ученица другог разреда основне школе, где јој је већ отада била жеља да постане песникиња. Инспирисана првом љубављу, у средњој школи је поново почела активно да пише поезију, чији је епилог прва збирка "Сто једна ружа". 
ruza1 Copy ruza4 1 Copy
ruza4 2 Copy ruza4 3 Copy
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates