ПОЗИВ ЗА ДАВАЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ДОБИТНИКА СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ

ОГЛАС

Културни центар Крушевац додељује годишњу награду, као трајни облик признања појединцима, за највиша достигнућау области културе, просвете и науке за град Крушевац, у циљу истицања и вредновања стваралаца и њиховог доприноса у развоју културе, уметности, просвете и науке.

Награда носи назив СВЕТОСАВСКА НАГРАДА, као симбол племенитости свега онога што је кроз своје деловање значио Свети Сава, и делује као подстрек уметнику да, пре свега буде личност - стваралац. Награда се састоји из „Светосавске повеље“ и новчане награде.

ПОЗИВАМО ВАС ДА ДАВАЊЕМ ПРЕДЛОГА ПОМОГНЕТЕ И ОМОГУЋИТЕ ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПРАВЕ ЛИЧНОСТИ КОЈА ЋЕ ОПРАВДАТИ НАЗИВ НОСИОЦА „СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ“.

Ваше предлоге са образложењем можете лично или путем поште доставити најкасније до назначеног рока, петка15. јануара 2015. године, до 15часовау просторијама КЦК ОЈКултурно просветне заједнице, Мајке Југовића12, или у управи КЦК Топличина 2/2 сваког радног дана, док траје рок за достављање предлога, у времену од 8 до 15 часоваили поштом на адресе КЦК ОЈ Културно просветна заједницаКрушевац,Мајке Југовића бр. 12. или КЦК Топличина 2/2.

Награда за највиша достигнућа у култури града Крушевца биће уручена на свечаној академији коју организује Културни центар Крушевац и Православна Епархија крушевачка.

Контакт телефон за додатне информације је 037/425-140, 037/ 422-140.

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates