Удружење историчара Расинског округа

istoricari rasinskog okruga

Поводом годишњице од оснивања УДРУЖЕЊА ИСТОРИЧАРА РАСИНСКОГ ОКРУГА  у Белој сали Културног центра Крушевац одржана је свечана акдемија на којој су учествовали чланови удружења. Том приликом представили су своју активност, циљеве рада, захвалили су се на подршци коју су као удружењ добили, посебно Културном центру Крушевац који је препознао важност удружења и од првих дана успоставио активну сарадњу са њима. Тако су у протеклом периоду наши суграђани на порталима Културног центра Крушевац имали прилике да се упознају са многобројним предавачима који су објављивали радове на различите теме које су на занимљив, приступачан, информативан начин водиле кроз разне значајне периоде српског народа.
На свечаној академији поред захвалница  уручене су и награде учесницима квиза за постигнуте резултате.

Istoricariss 1 Istoricariss 33
Istoricariss 28 Istoricariss 23

Резултати квиз такмичења „Шта знам о историји свог града“

Одржано: 29.10.2021. године преко Гугл учионице.

Основне школе: учествовало 13 екипа

Време израде теста: 15 минута 18:30-18:45

 1. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 26/30 поена (ОШ „Драгомир Марковић“ – Крушевац)

   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 26/30 поена (ОШ „Бранко Радичевић“ – Крушевац)

 1. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 22/30 поена (ОШ „Иво Лола Рибар“ – Александровац)

   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 22/30 поена (ОШ „Велизар Станковић Корчагин“ В. Шиљеговац)

 1. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 20 /30 поена (ОШ „Доситеј Обрадовић“ – Крушевац)
 2. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 15/30 поена (ОШ „Станислав Бинички“ – Јасика)

   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 15/30 поена (ОШ „ Аца Алексић“ – Александровац)

   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 15/30 поена (ОШ „Нада Поповић“ – Крушевац)

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 15/30 поена (ОШ „Нада Поповић“ – Крушевац)

 1. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 13/30 поена (ОШ „Нада Поповић“ – Крушевац)
 2. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 12/30 поена (ОШ „ Нада Поповић“ –Крушевац)
 3. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 11/30 поена (ОШ „Драгомир Марковић“ – Крушевац)
 4. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 9/30 поена (ОШ „ Аца Алексић – Александровац“)

Средње школе

Учествовале су четири екипе.

Време израде теста: 18:30-18:45

 1. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 29/30 поена (СМШ “Стеван Христић” – Крушевац)
 2. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 24/30 поена (Економско-трговинска школа – Крушевац)
 3. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 18/30 поена (Прва техничка школа – Крушевац)
 4. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. – 17/30 поена (Прва техничка школа – Крушевац)
 
2022  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates