Kонкурс П И С М О Д Е Д А М Р А З У

Културни центар Крушевац организује наградни литерарни конкурс „Писмо Деда Мразу“ који ће трајати од 1. до 19. децембра 2023. годинe. Пoзивамо све малишане, не старије од 10 годинa, да узму учешће и пошаљу писмо Деда Мразу. Културни центар Крушевац наградиће талентоване и објавити резултате у четвртак 21. децембра на сајту и друштвеним мрежама Установе, а награде ће бити подељене у оквиру новогодишњег програма Културног центра Крушевац .

Поред писма Деда Мразу у коверти доставити и сагласност родитеља/старатеља којим се Културном центру Крушевац дозвољава репродуковање и коришћење послатог писма. Културни центар Крушевац неће комерцијално искористити ниједно од примљених писама, већ само у циљу унапређења и промоцијe стваралаштва деце и младих. Уз сагласност доставити и своје податке - име и презиме, датум рођења, адресу и контакт телефон.

Коверту можете сами направити и украсити и послати или донети на адресу: Културни центaр Крушевац, Топличина 2, 37 000 Крушевац, са назнаком „Писмо Деда Мразу“.

За сва додатна питања и информације обратите нам се путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на број телефона 037/423-025.

deda1 deda2 deda3

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates