Изведена ПРВА ПРЕМИЈЕРА новогодишње представе за децу ДЕДА МРАЗ И БРЗЕ САНКЕ

У петак, 22. децембра 2023, на сцени Беле сале, изведена је прва премијера новогодишње представеза децу ДЕДА МРАЗ И БРЗЕ САНКЕ у продукцији Културног центра Крушевац. Текст и драматургију потписује Немања Петронијевић, режију Лидија Ужаревић, а у представи глуме полазници Школе говора и глуме КЦК. Уз универзалну поруку о важности љубави,толеранције,мира, поштовања човека према човеку,овогодишња представа загрејала је срца свих присутних у сали.
У оквиру прве премијере додељене су награде, за оне најбоље по оцени жирија, на литерарноом конкурсу „Писмо Деда Мразу“ на који је пристигло 84 рада. Директорка Културног центра  Крушевац, Виолета Капларевић и Лидија Ужаревић, као режисер овогодишње представе али и педагог који је радио са глумачким тимом током целе године, захвалиле су се младим глумцима као и учесницима конкурса уз жеље да у здрављу и радости и у наредној години буду важан део тима наше куће.Како се и очекује Деда Мраз је награђенима и глумцима поделио пакетиће из својих брзих санки.
Друга премијера, са другом глумачком поставком Школе говора и глуме на репертоару је у суботу, 23. децембра 2023. 
 У наредним данима, Културни Центар Крушевац, својим најмлађим суграђанима,поклања новогодишњу позоришну представу ДЕДА МРАЗ И БРЗЕ САНКЕ у два термина извођења:
ПОНЕДЕЉАК, 25.12.2023. у 19 сати, Бела сала КЦК
ЧЕТВРТАК, 28.12. 2023. У 19 сати, Бела сала КЦК
Улаз слободан!
Срећне Новогодишње и Божићне празнике жели Вам ваш Културни центар Крушевац!
d2 d3
d4 n2
 
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates