Трећа MASTER CLASS радионица и изложба радова

У Културном центру Крушевац у суботу, 25. новембра 2017. године је одржана и трећа Master class радионица писане форме, карикатуре и стрипа у оквиру Фестивала хумора и сатире Златна кацига. У Галерији КЦК отворена је изложба радова насталих на Master class радионицама карикатуре и стрипа. Прочитани су најбољи радови писане форме. На радионицама су радили ученици из следећих основних школа: Јован Поповић, Драгомир Марковић, Доситеј Обрадовић, Јован Јовановић Змај и Владислав Савић Јан. Такође су радионичари били и ученици средњих школа из Гимназије, Медицинске школе и Политехничке школе Милутин Миланковић, полазници Ликовног студија Маја Олић КЦК. На радионицама  били су и награђени ученици на конкурсу за младе до 18 година из ОШ Васа Чарапић из Белог Потока, СШ Пољопривредна школа са домом ученика Ваљево и ОШ Аксентије Максимовић  из Долова.

Поред предавача проф. др Милоша Марковића и проф. Драгутина Вукелића, радионицама су присуствовали и професори Миливоје Митровић из Ваљева, Влада Јевремовић из ОШ Доситеј Обрадовић и Марија Стојадиновић, наставник Ликовног студија Маја Олић, КЦК.

Изложбу је отворила в.д. директора Културног центра Крушевац Виолета Капларевић. Изложби су присуствовали и заменица директора КЦК Јелена Вељковић и главни и одговорни уредник КЦК Ненад Блажић.

Уредник програма

Рајна Алексић

Master222 76 Master222 23 

Master222 94 Master222 70

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates