ЗЛАТНА КАЦИГА-GOLDEN HELMET

20- RESULT      -     21- KONKURS

ВИДЕО-АУДИО и КЦК БЛОГ


  КЦК АРТ               КЦК БЛОГ

Добродошли у Крушевац !

ПРЕТРАГА САЈТА

СЛОВАР ЗА МИЛИЋА...

ЗЛАТНА КАЦИГА

КУЛТ СПОМЕНАР КЦК

БИОСКОПИ

ПУТЕВИ КУЛТУРЕ

МУЗИКА

Придружи се-запевајмо - Биоскоп Крушевац

Културни центар Крушевац - БИОСКОП КРУШЕВАЦ, 18.12.2012. године

У узвратној посети ученицима школе „Драгомир Марковић“ су вршњаци из словеначких школа из Вранског и Табора. Реч је о наставку реализације заједничког пројекта „Придружи се-запевајмо“ који финансира Министарство за школство Словеније, у оквиру којег су ученици ове две школе, у биоскопу Крушевац одржали заједнички концерт.


Концерт у Биоскопу Крушевац
 
Основна школа „Драгомир Марковић“, већ другу годину учествује у међународним разменама ученика кроз различите пројекте. Након недавног боравка наших ученика у Вранском и Табору, Словенци су узвратили посету и тиме пројекат „Придружи се- запевајмо“ се завршава. Али склопљена пријатељства се настављају каже координатор пројекта Биљана Јаковљевић.

Право задовољство је што смо имали прилику да сараћујемо на заједничком пројекту са ученицима и професорима из основне школе „Драгомир Марковић“ истиче координатор пројекта за Словенију Маја Јереман.

Певале су се популарне народне изворне, рок и поп песаме. Концерт је завршен заједничком песмом „We are the world, we are the children“.

Двадесетак словеначка основца у Крушевцу ће бити до среде 18. децембра, а у оквиру боравка планиран је обилазак културно-историјских знаменитости града.
извор: Сандра Савић - РТК