NOĆ MUZEJA 2014. (07. JUN 2014.)

KLUTURNI CENTAR KRUŠEVAC - XI NOĆ MUZEJA

U okviru manifestacije NOĆ MUZEJA, u objektima Kulturnog centra Kruševac: Galeriji KCK, Klubu KCK i Legatu Milića od Mačve Kosovo prvi prag Srbije, posetiocima su bile predstavljene tematski raznovrsne izložbe.

U Klubu Kulturnog centra Kruševac, posetioci su bili u prilici da pogledaju nesvakidašnju izložbu unikatnih cipela My shoes, my dreams, svetskih brendova Irregular choise i Milenika shoes. Izložba je realizovana u saradnji sa zvaničnim zastupnikom ovih brendova Deva Ars iz Beograda.

Galerija KCK (Foaje Bele sale) bila je rezervisana za postavku našeg sugrađanina, koceptualnog umetnika Dejana Aksentijevića, člana ULUS-a, i njegovu instalaciju The Lighthouse..

Ponosni smo na činjenicu da je direktno uključenje u drgi Dnevnik RTS-a na teritoriji cele Srbije, bilo upravo sa ove izložbe, kada su emitovani i kadrovi sa izložbe My shoes, my dreams.

Izložbom Kruševac u Prvom svetskom ratu, koja je realizovana u saradnji sa Istorijskim arhivom Kruševac, Noć muzeja obeležena je i u Legatu Milića od Mačve.

Procenjujemo da je tokom večeri postavke videlo oko 1000 posetioca.

Picture 409 Custom

 NOĆ MUZEJA- FACEBOOK ALBUM

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates