КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ- ПРОГРАМ ЗА МАЈ 2015.

МЕДИЈА ЦЕНТАР КЦК

ПОНЕДЕЉАК, 04. МАЈ 2015. У 11:00

   У Mедија центру Културног центра Крушевац одржана је конференција за новинаре поводом представљања програма за месец мај. О програмима су говориле заменица директора Јелена Вељковић и помоћник директора Виолета Капларевић.

 

   Крушевачкој публици, КЦК понудиће разноврсне програме од којих је заменица директора издвојила Легат Милорада Павића, промоцију романа Јасмине Михајловић „На обали Хазарског мора“ који ће бити одржан у Легату Милића од Мачве у уторак 12.маја са почетком у 19 сати. Вељковићева је нагласила да ће и ове године КЦК узети учешће у Ноћи музеја у суботу 16. маја. На различитим локацијама организоваће изложбе карикатура, фотографија и фотодокументације.

 

   Помоћник директора Виолета Капларевић је најавила затварање 11. фестивала школског театра (ФЕШТ) и доделу награда у уторак 5. маја са почетком у 12 сати. на овогодишњем ФЕШТУ учествовало је 12 основних школа. Осим доделе награда и проглашења најбољих 11. ФЕШТ ће обележити и поклон представа крушевачког позоришта „РУЖНО ПАЧЕ“.

 

Капларевићева је подсетила да је у току 42. манифестација Такмичење села Града Крушевца. Следећег викенда ће се представити Месне заједнице Јасика и Мешево. Нагласила је да ће ове године ФЕДРАРО почети 11.маја. Осим домаћина КУД “ВУК КАРАЏИЋ“ Треботин, Жабаре, Мала Врбница представиће се још 4 општине расинског округа.

maj

maj 1

maj 2

maj 3

maj 4

maj  2015 Custom

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates