НОЋ МУЗЕЈА 2019.

Muzeji 9 Muzeji 29

Muzeji 52 Muzeji 71

Muzeji 111 Muzeji 118

 

НОЋ МУЗЕЈА У КЦК

18.мај 2019.године

 

Најпосећенија манифестација у области културе Ноћ музеја, која се на популаран начин бави музејима и културном баштином, ове године се одржана је  у суботу 18.маја 2019.године 16. пут.

Изложбa фотографија Кофер љубави Иване Нецков Грубишић званично је отворена у 19 сати у Галерији КЦК. Изложба је по конкурсу за Изложбену сезону 2019.у Галерији КЦК

Припремајући се за било које путовање, осим кофера, мапе и фото апарата, са собом треба понети добру енергију, своју унутрашњу лепоту... Само на тај начин моћи ћете да препознате лепоту које се налази у месту вашег одредишта. Колорит, људи, архитектура, ужурбаност европских престоница и декадентни шарм свакодневног живота у њима, стали су у око мог објектива у последњих пар година. Ивана Нецков Грубишић

Ивана Нецков Грубишић рођена у Крушевцу. Студирала историју уметности на Филозофском факултету у Београду. У ТВ Београд радила на пословима реализације и маркетинга, а у Дописништву РТС-а у Крусевцу као онлине монтажер. Монтирала преко 30 филмова, награђена престижним међународним наградама. Фотографијом се бави од средњошколских дана.

Промоција књиге Вољена Србија, Генадија Правоторова, академика и вајара уз документарну изложба радова, одржана је у Легату Милића од Мачве са почетком у 20 сати. Вече је било у духу српско-руског пријатељства.

је Виолета Капларевић, директорка КЦК, а о књизи су говорили Љубиша Бата Ђидић, Ирина Миљковић, Слободанка Рацић Цветковић и Мија Јанковић.

У програму су учествовали женски хор Бисер и ученици средње Музичке школе Стеван Христић из Крушевца.

Марија Стојадиновић

Небојша Лапчевић

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates