КУЛТУРНИ ЦЕНТАР КРУШЕВАЦ НА 46. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

46. Међународни сајам туризма у Новом Саду, један од најбољих промотера туристичких дестинација и културних дешавања у домаћем и ужем окружењу, одржан је у периоду од 3. до 6. отобра 2013.

Гости Сајма на штанду Туристичке организације Крушевац били су Културни центар Крушевац који су представљали Јелена Вељковић, заменица директора КЦК и Јелена Протић Петронихевић, уредница књижевног програма и Народни музеј Крушевац. Како је ова година проглашена ГОДИНОМ КУЛТУРЕ, Туристичка организација Крушевац је културну понуду града представила кроз ове две куће.

Културни центар Крушевац промовисао је све сегменте рада установе, богатство и разноликост садржаја и програма као и дугу традицију рада са децом и омладином у ваншколским активностима кроз школе, секције и радионице. Посебну пажњу посетилаца изазвао је часопис ПУТЕВИ КУЛТУРЕ који је представила уредница Јелена Протић Петронијевић. Такође, веома запажени било је и представљање Међународног фестивала хумора и сатире „Златна кацига“ и Легата Милића од Мачве са публикацијама и промотивним материјалом који га прате.

Циљ ове промоције јесте покретање културног туризма и обједивање културне понуде града Крушевца на туристичком тржишту Србије и региона.

Јелена Вељковић
Заменица директора
Културног центра Крушевац


2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates