Отворен онлајн конкурс на тему НАЈЛЕПШЕ ВАСКРШЊЕ ЈАЈЕ

prog5

Поштована децо, Културни центар Крушевац је традиционално обележaвао манифестацију ВАСКРШЊЕ ДЕЧИЈЕ РАДОСТИ, Изложбом најлепших аранжмана од васкршњих јаја и такмичењем за најјаче васкршње јаје. Манифестацију настављамо и ове године расписивањем On Line ликовног Конкурса на тему Васкршње јаје. Ваше ликовне радове шаљите на mejl: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Отворен онлајн конкурс на тему НАЈЛЕПШЕ ВАСКРШЊЕ ЈАЈЕ

prog5

Поштована децо, Културни центар Крушевац је традиционално обележaвао манифестацију ВАСКРШЊЕ ДЕЧИЈЕ РАДОСТИ, Изложбом најлепших аранжмана од васкршњих јаја и такмичењем за најјаче васкршње јаје. Манифестацију настављамо и ове године расписивањем On Line ликовног Конкурса на тему Васкршње јаје. Ваше ликовне радове шаљите на mejl marketing.agencija@yahoo.com

ЗАИГРАЈМО, ЗАПЛЕШИМО ВЕЧЕ ГЛУМЕ

У оквиру ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ ЗИМСКОГ РАСПУСТА одржана је радионица говора и глума. Радионицу је водила Лидија Ужаревић драмски педагог.

 

 

ЗАИГРАЈМО, ЗАПЛЕШИМО ВЕЧЕ БАЛЕТА

У оквиру ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ ЗИМСКОГ РАСПУСТА одржана је радионица балета. Радионицу је водила Викторија Поповић балетски педагог.

Balet2020 5 Balet2020 8

Balet2020 12 Balet2020 1

БОЖИЋНА ПРИЧА

Bozicna 1 Bozicna 13  

Bozicna 30 Bozicna 5

Полазници Креативних радионица КЦК У Белој сали КЦК приказали су Игроказ под називом Божићна прича а по тексту песникиње и наше дугогодишње сараднице Татјане Ђурић. Кроз музичко сценске тачке приказали су како се обележава Божић у нашем крају.У програму су учествовали балетска секција и школа говора и глуме а гости су били ученици Основне школе „Нада Поповић“ и дечији хор „Свети кнез Лазар“.

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates