ДЕЧИЈА НЕДЕЉА - РАДИОНИЦА ГРНЧАРСТВА

 

Културни центар Крушевац се и ове године различитим културним садржајима за

децу придружио обележавању Дечије недеље која се дешава од 05-12. октобра.

Тим поводом у понедељак и уторак, 5/6. октобра са почетком у 11.00 часова на

платоу испред Културног центра Крушевац, одржана је радионица грнчарства

коју је водила Луна Живадиновић, чланица удружења Етно Расина из Крушевца.

У понедељак радионицу су похађали ученици подручног одељења у Лазаревцу,

ОШ „Брана Павловић“, а у уторак ученици подручног одељења у Доњем Степошу

ОШ „Деспот Стефан“

 

 

 

Светски дан заштите животне средине ОСМЕХОМ САЧУВАЈ ПЛАНЕТУ

 

РАДИОНИЦА „ОСМЕХОМ САЧУВАЈ ПЛАНЕТУ“

Културни центар Крушевац организoвao je радионицу поводом Светског дана заштите животне средине под називом „Осмехом сачувај планету“ у Клубу КЦК.

Светски дан заштите животне средине је дан који се обележава у целом свету сваког 5. јуна кроз разне активности и кампање, са циљем да се скрене пажња јавности на бројне еколошке проблеме и потребу очувања животне средине.

На радионици су учествовали ученици ОШ „Вук Караџић“ ЗМАЈЕВИ, одељење 3/2 са учитељицом Жаклином Николић. На ликовној радионици ОСМЕХОМ САЧУВАЈ ПЛАНЕТУ деца су направила плакате и транспаренте на један маштовит и креативан начин. Представили су идеје везане за Светски дан заштите животне средине .

Уредник

Рајна Алексић

   

 

 

Отворен онлајн конкурс на тему НАЈЛЕПШЕ ВАСКРШЊЕ ЈАЈЕ

prog5

Поштована децо, Културни центар Крушевац је традиционално обележaвао манифестацију ВАСКРШЊЕ ДЕЧИЈЕ РАДОСТИ, Изложбом најлепших аранжмана од васкршњих јаја и такмичењем за најјаче васкршње јаје. Манифестацију настављамо и ове године расписивањем On Line ликовног Конкурса на тему Васкршње јаје. Ваше ликовне радове шаљите на mejl: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Отворен онлајн конкурс на тему НАЈЛЕПШЕ ВАСКРШЊЕ ЈАЈЕ

prog5

Поштована децо, Културни центар Крушевац је традиционално обележaвао манифестацију ВАСКРШЊЕ ДЕЧИЈЕ РАДОСТИ, Изложбом најлепших аранжмана од васкршњих јаја и такмичењем за најјаче васкршње јаје. Манифестацију настављамо и ове године расписивањем On Line ликовног Конкурса на тему Васкршње јаје. Ваше ликовне радове шаљите на mejl marketing.agencija@yahoo.com

ЗАИГРАЈМО, ЗАПЛЕШИМО ВЕЧЕ ГЛУМЕ

У оквиру ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ ЗИМСКОГ РАСПУСТА одржана је радионица говора и глума. Радионицу је водила Лидија Ужаревић драмски педагог.

 

 

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates