Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Културни центар Крушевац, као поливалетна установа у култури, настао је 18. фебруара 1992. године и то спајањем Дома омладине и Крушевац филма. Поглед у мало даљу историју рећи ће нам да је простор у Топличиној 2., пре спајања, егзистирао као ДОМ ОМЛАДИНЕ десетак година, а да су биоскопи почели са радом још далеке 1944. године, тако да је нагомилано искуство од 70 година које Културни центар има иза себе и у сећању, достојно респекта и поштовања.
Од самог почетка рада, па до данас, у неприкидном смо узлету ка остваривању идеје да будемо карика која повезује креативни рад на образовању младих за културна стремљења и презентацију врхунских дела уметничког стваралаштва широкој публици града Крушевца и његове околине.
Циљ нам је да створимо нову организациону културу на темељима онога што је до сада рађено, јер ово је кућа која има резултате. Нашим додатним делатностима ћемо покушати да подигнемо ефективност и ефикасност у послу, на тај начин што ћемо понуду у делатностима које нам нису основне, да поправимо са аспекта тржишног уплива, маркетинга, боље понуде и организације. Морамо да будемо најбољи у ономе што стварамо за наше циљно тржиште.
Бренд ове куће је “Златна кацига” и она остаје основа, а што се мене тиче, инсистираћу да граду вратимо *Свечаности слободе*, онај сјај из ранијих времена, и то ће људи из ове куће одрадити, и мислим да ће Крушевљани бити задовољни… Нећемо запоставити ни један од наших програма које имамо. Заиста смо задовољни тимом искусних људи у свим областима које покривају и урадићемо најбоље за наш град и културу града.
Културни центар Крушевац је водећа установа у култури града Крушевца. Мала креативна јединица која се бори са теретом тешких економских времена са циљем да истраје у својој мисији. Окренути градској и сеоској средини, нагиње афирмацији свих оних који културу носе својим ликом и делом и оних, који културу чувају и гаје у аматерским срединама и условима. Мисија Културног центра Крушевац је да сачува оно што треба да се памти и направи и подстакне нешто што треба да остави траг. Наша врата су отворена свима, грађанима Крушевца, и свим истинским пријатељима културе.

Урадићемо најбоље за културу града Крушевца...

djКултурни центар Крушевац има нови тим, и изванредне људске ресурсе. Али у старту, као привредник и економиста кажем да се и ова фирма у овом критичном времену суочава са проблемом неликвидности, али исти успешно и решава...

Телефон: 037 423-025

И-мејл: kck@kck.org.rs

Get Adobe Flash player

Архива сајта...

АРХИВА САЈТА КЦК
 
Архива КЦК
2008 -2011
Архива КЦК 2012

Важни линкови

Ponedeljak, 17.03.2014. godine, Bela sala KCK u 20:00 sati - Cena ulaznice 100,00 dinara! Komedija *GOD SAVE THE QUEEN* smeštena je u 2011.godinu. London se sprema za kraljevsko venčanje princa Vilijema i Kejt Midlton. Kapetan Mekhit zavodi Poli, ćerku jedinicu svog protivnika gospodina Pičema, koja je na tajnom zadatku. Tim činom *tajnog venčanja* naša radnja u predstavi kreće da se razvija. Istovremeno u kompaniji Pičamovih kuvaju se spletke i intrige, sve sa jednim ciljem, da se zagospodari podzemljem Londona. Medjutim, kako kaže ona stara izreka- *svi putevi vode u*.... kancelariju Braun Bila, šefa policije, koji vuče nevidljive konce i kontroliše situaciju.


Uloge:


Pičem Vili- Bratislav Bata Milovanović
Pičamova žena Elizabeta- Danijela Stamenković
Poli Pičem- Sanja Stolić
Mekhit- Jovica Arsenijević
Dijana- Suzana Radovanović
Džeki- Maja Radosavljević
Flič- Milan Nikolić
Lokhit Braun Bil Tigar- Dragan Petrović
Policajac- Milan Nikolić

Adaptacija i režija- Dejan Radojević
Tekst- Vesna Radojević
Izvodi- Amatersko pozorište Ćićevac

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА КЦК - Webplayer

СтартПретходна123СледећаКрај