У Белој сали КЦК почиње Међународни фестивал академских позоришта- „Чкаљини дани“

ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ - "БОРА ШНАЈДЕР"

Позориште Чкаља,позоришну сезону 2024. наставља са још једном премијером. Премијера представе "Бора Шнајдер" је друга премијера Позориштa Чкаља ове године. Премијера је увод у Међународни фестивал академских позоришта – „Чкаљини дани" који ће се одржати од 23 – 31. марта 2024. године

Ова узбудљива комична адаптација текста Александра Аце Поповића, "Бора Шнајдер", не само што пружа угао погледа на историјске догађаје кроз очи једног обичног човека у срцу турбулентних друштвених промена, већ је и комична у духу Поповићевог писања. Ова уверљива представа истражује његове личне изазове, храброст и одлучност у суочавању са проблемима, од раних корака у политичком свету до његовог значајног утицаја на историјске околности.

Главне улоге тумаче талентовани глумци:

* Стефан Марковић као Бора Шнајдер

* Јован Јевтић као Селимир

* Анђела Петровић као Розика

* Вук Симовић као Ширгић

* Петра Замбони као Гоца

Придружите нам се и искусите једну непроцењиву комичну причу која ће вас не само оставити замисленим, већ и осмехнутим.

Субота, 23.март 2024. у 20 сати

БЕЛА САЛА КЦК

 

Цена улазнице: 400рсд

433265196 808035208025592 9205268997889847492 n

Колаж програм ,,За велику и малу децу" - ОШ ,,Деспот Стефан" из Горњег Степоша

 

У оквиру планираних програма Културног центра Крушевац за време зимског распуста у Белој сали, одржан је колаж програм ,,За велику и малу децу " у извођењу ученика ОШ ,,Деспот Стефан" из Горњег Степоша, који је осмислила и уредила  проф. разредне наставе Катарина Грујичић. Гост вечери био је Димитрије Божић, солиста дечијег хора ,,Колибри".

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates