Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Културни центар Крушевац, као поливалетна установа у култури, настао је 18. фебруара 1992. године и то спајањем Дома омладине и Крушевац филма. Поглед у мало даљу историју рећи ће нам да је простор у Топличиној 2., пре спајања, егзистирао као ДОМ ОМЛАДИНЕ десетак година, а да су биоскопи почели са радом још далеке 1944. године, тако да је нагомилано искуство од 70 година које Културни центар има иза себе и у сећању, достојно респекта и поштовања.
Од самог почетка рада, па до данас, у неприкидном смо узлету ка остваривању идеје да будемо карика која повезује креативни рад на образовању младих за културна стремљења и презентацију врхунских дела уметничког стваралаштва широкој публици града Крушевца и његове околине.
Циљ нам је да створимо нову организациону културу на темељима онога што је до сада рађено, јер ово је кућа која има резултате. Нашим додатним делатностима ћемо покушати да подигнемо ефективност и ефикасност у послу, на тај начин што ћемо понуду у делатностима које нам нису основне, да поправимо са аспекта тржишног уплива, маркетинга, боље понуде и организације. Морамо да будемо најбољи у ономе што стварамо за наше циљно тржиште.
Бренд ове куће је “Златна кацига” и она остаје основа, а што се мене тиче, инсистираћу да граду вратимо *Свечаности слободе*, онај сјај из ранијих времена, и то ће људи из ове куће одрадити, и мислим да ће Крушевљани бити задовољни… Нећемо запоставити ни један од наших програма које имамо. Заиста смо задовољни тимом искусних људи у свим областима које покривају и урадићемо најбоље за наш град и културу града.
Културни центар Крушевац је водећа установа у култури града Крушевца. Мала креативна јединица која се бори са теретом тешких економских времена са циљем да истраје у својој мисији. Окренути градској и сеоској средини, нагиње афирмацији свих оних који културу носе својим ликом и делом и оних, који културу чувају и гаје у аматерским срединама и условима. Мисија Културног центра Крушевац је да сачува оно што треба да се памти и направи и подстакне нешто што треба да остави траг. Наша врата су отворена свима, грађанима Крушевца, и свим истинским пријатељима културе.

Урадићемо најбоље за културу града Крушевца...

djКултурни центар Крушевац има нови тим, и изванредне људске ресурсе. Али у старту, као привредник и економиста кажем да се и ова фирма у овом критичном времену суочава са проблемом неликвидности, али исти успешно и решава...

Телефон: 037 423-025

И-мејл: kck@kck.org.rs

Get Adobe Flash player

Архива сајта...

АРХИВА САЈТА КЦК
 
Архива КЦК
2008 -2011
Архива КЦК 2012

Важни линкови

U petak, 24. marta 2017.god. u Klubu KCK održan je koncert jedne od najboljih hip-hop izvodjačica sa ovih prostora, Mimi Mercedez. Uglavnom mladja publika uživala je u nastupu ove reperke. Iako su mnogi mislili da ovakvim izvodjačima nije mesto u KCK-u, publika koja je došla ih je demantovala. Kulturni centar ima obavezu da ispoštuje i novu, mladu publiku, koja sluša kvalitetan rep. Kao što se trudimo da za stariju publiku organizujemo nastupe rock i pop izvodjača, tako hoćemo da pružimo i mladjima priliku da uživaju u rep nastupima kvalitetnih izvodjača, a Mimi Mercedez je definitivno jedna od njih, kao vodja novih generacija publike. Predrasudama ovde nema mesta, jer kreirati svoje mišljenje samo na osnovu umetničkog imena nekog izvodjača, nije u redu.

I na kraju, samo mali podsetnik koji su sve izvodjači gostovali u predhodnih nekoliko godina: Darko Rundek, Partibrejkers, Amira Medunjanin, Vlatko Stefanovski, Legende, Prti Bee Gee i mnogi drugi... Tako da je izbor zaista veliki, za svačiji ukus ima po neki koncert, i svako može sam da izabere na koji će nastup doći.

Mimi 21 600 x 400

Mimi 47 600 x 400

Koncert MIMI MERCEDEZ

Petak, 24. mart 2017. u 21:00

Prodaja ulaznica će biti pre koncerta, na samom ulazu, počev od 19 sati.

Cena ulaznice je 500 dinara

 

Sve kupljene ulaznice za prethodni- odloženi nastup

(koji nije bio u organizaciji KCK),

važe i za ovaj nastup.

 

Organizator ovog nastupa je Kulturni centar Kruševac

MIMI 600 x 400

Idemo i dalje u istom fazonu...

Večeras je EKV bend KRUG otprašio kvalitetan R"N"R...

26. februara dočekujemo PARTIBREJKERSE....

Picture 002 Custom

EKV bend Krug

- Tribute to EKV, sačinjen od bivših članova grupe EKV i njihovih prijatelja iz generacijski slicnih bendova nastupiće u Kruševcu, u Klubu KCK u subotu 23. januara 2016. sa početkom u 21:00h
I ovog puta ce grupa Krug prezentovati magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajuci numere Šarla Akrobate , što iz najkreativnijeg perioda kultne grupe Ekatarina Velika!
Postavu grupe KRUG koja će nastupiti u Kruševcu čine:
Marko Milivojević(EKV)-bubnjevi,
Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara,
Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature,
Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal
Cena ulaznice u pretprodaji je 500 dinara.
Na dan koncerta biće 600 dinara.

EKV plakat najava Custom

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА КЦК - Webplayer

СтартПретходна123СледећаКрај