ENIGMA ACOUSTIC BAND

AA2 AA3

 

У прелепој башти клуба Културног центра Крушевац одржан је концерт крушевачке групе "Енигма акустик бенд". Присутни гости концерта али и пролазници уживали су у интерпретацији балканске музике и екс ју рока. Овај догађај је само један у низу програма планираних за Лето културе 2019. који ће се дешавати на свим отвореним сценама Културног центра Крушевац.

AA1 AA4

VEČE EVERGREEN MUZIKE

 U utorak, 31. jula, od 20,30 sati u Bašti Kluba KCK, biće održano muzičko veče u okviru kog će koncert održati poznati kruševački muzičar Miodrag Simić Simke
Dobrodošli na muzički vremeplov

Vece popularne muzike evergreen

ВЕЧЕ ПОПУЛАРНЕ МУЗИКЕ

 

 

 U utorak, 3. jula 2018. od 20 i 30 u bašti Kluba KCK održano je veče popularne muzike. Kao i svake godine, kruševački muzičari u saradnji sa Kulturnim centrom Kruševac, poklanjaju koncert sugrađanima. Izvođenjem evergrin, pop i starogradske muzike. Kruševljanima su se predstavili Branko Rajković, Miki Rakić, Goran Janković, Bogdan Vulić i Marko Milićević.

Vece popularne muzike

 

333 29 333 4

333 52 333 6

Promocija albuma FROM ABOVE grupe ELEVEN XI sa gostima

Klub KCK,

Petak, 22. decembar 2017. u 21h

ele

Eleven 6 Eleven 17

Nastup Mimi Mercedez

U petak, 24. marta 2017.god. u Klubu KCK održan je koncert jedne od najboljih hip-hop izvodjačica sa ovih prostora, Mimi Mercedez. Uglavnom mladja publika uživala je u nastupu ove reperke. Iako su mnogi mislili da ovakvim izvodjačima nije mesto u KCK-u, publika koja je došla ih je demantovala. Kulturni centar ima obavezu da ispoštuje i novu, mladu publiku, koja sluša kvalitetan rep. Kao što se trudimo da za stariju publiku organizujemo nastupe rock i pop izvodjača, tako hoćemo da pružimo i mladjima priliku da uživaju u rep nastupima kvalitetnih izvodjača, a Mimi Mercedez je definitivno jedna od njih, kao vodja novih generacija publike. Predrasudama ovde nema mesta, jer kreirati svoje mišljenje samo na osnovu umetničkog imena nekog izvodjača, nije u redu.

I na kraju, samo mali podsetnik koji su sve izvodjači gostovali u predhodnih nekoliko godina: Darko Rundek, Partibrejkers, Amira Medunjanin, Vlatko Stefanovski, Legende, Prti Bee Gee i mnogi drugi... Tako da je izbor zaista veliki, za svačiji ukus ima po neki koncert, i svako može sam da izabere na koji će nastup doći.

Mimi 21 600 x 400

Mimi 47 600 x 400

2019  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates