ТИН ФЕСТ 2013 - ОДЛИЧНЕ ПРЕДСТАВЕ

Уторак, 09.04.2013. године, на ШЕСТОМ ТИН ФЕСТ – у, био је резервисан за представљање Средње музичке школе Стеван Христић. Присутни су уживали у представи ИЗБИРАЧИЦА, коју је по мотивима драме Избираица, Косте Трифковића, режирала и адаптирала., Јована Јовановић.


Једанаестог априла, на репертоару је била представа НАРОДНИ ПОСЛАНИК – ЦА, коју је режирала Миланка Милосављевић- Милосављевић. Овом представом су нам се представили ученици Техничке школе из Крушевца.

Дванаестог априла, у петак, гледали смо крушевачке гимназијалце. Њихов овогодишњи избор је представа ДР ( Бранислав Нушић), коју је режирао Андреја Матић.. У публици су поред осталих били и њихови гости из Словеније, из Марибора. Да подсетимо, крушевачка Гимназија и Друга Гимназија у Марибору већ годинама организују размену ученика. Било је и гостију из других земаља...

Субота, 13. април била је вече ученика Медицинске школе. Њихов овогодишњи избор била је представа, ДВАНАЕСТОРИЦА ГНЕВНИХ ЉУДИ, коју су режирали Марија Томић и Дамјан Јевремовић.

Недеља, 14. април била је реервисана за ученике, Хемијско-технолошке школе који су се одиграли представу , ТАЈ ЛУДИ СВЕТ ( Текст – Тоде Николетић), у режији Тамаре Ненадић.

Све досадашње представе су биле изузетно посећене и привукле су велику пажњу средњошколаца, њихових професора, родитеља, али и многих грађана, који су били заинтересовани, али није било довољно места. (Текст Љиљана Панић) 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates