20. ФЕШТ- ОШ „ Јован Поповић“- „НАРОДНО, НАШЕ, НАЈЛЕПШЕ“

Креативни тим ученика и наставника, чланова драмског студија "Јовановци" и ове године на двадесетом јубиларном Фешт-у, у понедељак, 19. априла, приказали су сјајну креативност, нове таленте, јединство и посвећеност уметности. Ученици ОШ "Јован Поповић" кроз представу "Народно, наше, најлепше" по тексту и у режији проф. Снежане Миловановић, приказали су најлепше обичаје нашег краја. Сцену Беле сале, красио је велики број учесника представе, у костимима и испред сценографије које потписују Снежана Миловановић и Јана Лачњевац. Срна Вељовић, Маша Станкoвић и Сенка Ђукић наступиле су у улогама мајке и две кћери, Маша Ристић и Огњен Шкерлет глумили су баку и деку, Уна Рашић циганку, док су се у осталим улогама врло лепо снашли Адам Лакићевић, Виктор Вукадиновић, Огњен Станковић, Михајло Јаковљевић и Мила Павловић.

Девојке на прелу Миа Дабижљевић, Ема Пуношевац, Дуња Михајиловић, Милица Живковић, Хелена Мијатовић, Ђурђа Ђокић, Маша Карић, Ленка Кандић, Дарија Мијатовић и Теа Гајић наступиле су са "Делијама- Дилберима" Филипом Вешковцем, Огњеном Илићем, Растком Ђерковићем, Стефаном Јовановићем и Михајлом Милосављевићем.

У уторак, 23.4.2024. у 19 сати, као пета такмичарска школа, представиће се драмска секција „ Креативни кутак“ ШОСО„Веселин Николић“ са представом „КО СЕ ШЕТА ОКО СВЕТА“ по тексту Тоде Николетића, у режији Гордане Мијатовић и Наташе Николић.

ДОБРО ДОШЛИ!

fesht4 8 fesht4 12

fesht4 15 fesht4 3

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates