17. ТИН ФЕСТ 2024.

Политехничка школа Милутин Миланковић- „ Мила, глумица двадесет првог века“, Миливоје Млађеновић


У самој завршници такмичарског дела овогодишњег ТИН ФЕСТА , у четвртак, 30.5.2024. године, представила се Политехничка школа „Милутин Миланковић“ са представом „Мила, глумица двадесет првог века“, аутора Миливоја Млађеновићa. Режију представе потписује професор Сања Миленковић. Сарадник на представи Марко Вишњић. У овој драми наступио је глумачки пар Вељко Радисављевић у улози Ивана Петровића, управника позоришта и Милена Живковић у улози Миле, глумице.
Гост представе Никола Јовановић.
Вечерас, петак, 31. 5.2024. у 20 сати у Белој сали, уз поклон представу Културног центра Крушевац, Фабрике уметности и Културоциклина „ Аска игра за живот“ која је драмско педагошки рад професорке Сандре Максимовић која потписује и режију, уприличиће се и ДОДЕЛА НАГРАДА ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ПРЕДСТАВЕ, ГЛУМАЧКА ОСТВАРЕЊА, СЦЕНСКИ ГОВОР, СПЕЦИЈАЛНЕ НАГРАДЕ ПО ОДЛУЦИ ЖИРИЈА, А ПОТОМ И СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ ОВОГОДИШЊЕГ 17. ТИН ФЕСТА.
Фестивал је одржан у организацији Културног центра Крушевац у сарадњи са средњим школама града Крушевца. Покровитељи су Град Крушевац и Министарство културе и информисања Републике Србије.

миланковиц 1миланковиц 6

 

миланковиц 10 миланковиц 3

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates