REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC” od 07.2. do 13.2.1.2019.

CVRLE NIKAD NE LETI SAM (Sinhronizovan) u 17:00

Žanr: Animirani

Traje: 85 min.

Distributer: “Fame Solutions”

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

KONDORITO u 19:00

Žanr: Animirani, avantura, komedija

Traje: 88 min.

Distributer: “Fame Solutions”

U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Jajite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca...

PROMIL DO KRAJA u 21:00

Žanr: Urnebesna komedija  

Distributer: “Fame Solutions” 

Urnebesna komedija sa najboljim holivudskim komičarima Alekom Boldvinom, Selmom Hajek i Džoom Manđanijelom u glavnim ulogama!

Imućni bračni par Frank i Nensi (Boldvin i Hajekova) odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke.

Cena ulaznice: 200,oo

Informacije: 421-208; 429-247; 423-025

2021  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates