REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“ OD 19. 8. DO 25. 8. 2021.

SAMSAM
SAMSAM
 
16,oo i 18,oo
Žanr: animirani
Traje: 77 min.
 
 
Glumci: Stefan Buzurović, Danijela Buzurović, Đurđina Radić, Anja Mit
Režiser: Tanguy de Kermel
 
Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, gomilu super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir.....osim stvari koja mu nedostaje - njegove supermoći se još uvek nisu pojavile. Kada nova devojčica u školi, Mega, počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti. Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da, prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju.
 
 oLIVER TVIST
OLIVER TVIST
 
20,oo
Žanr: akcija, drama
Traje: 90 min.
 
 
Glumci: Dominic Di Tommaso, Lena Headey, Michael Caine, Rita Ora
Režiser: Sally Collett, John Wrathall
 
Smještena u srcu Londona, priča prati Olivera – nadarenog umjetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade. Slučajem nesrećnih okolnosti, Oliver postaje član ulične bande koja osmišlja plan kako da ukrade najveća znamenita umjetnička djela.
 
______________________________________________________
***OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.
 
Cena ulaznice: 200,oo
Kontakt: 421-208
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates