REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“ Оd 16. 9. do 30. 9. 2021.

SEFF
MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS
16,oo h
 
23.9.; 24.9.; 28.9.; 29.9.
 
 
Žanr: Animirani, komedija
Traje: 98 min.
 
 
Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavi ON, novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelj i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.
Cena ulaznice: 300,oo
 
 TOMAA
TOMA
 
15,oo 18,oo 21,oo
 
Projekcije filma TOMA od 15 h
nema: 23, 24, 28 i 29.9.
jer u tim danima od 16 h igra MALI ŠEF
 
Žanr: Biografski
Traje: 140 min.
 
 
Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru, ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši…
Cena ulaznice: 350,oo
Kontakt: 421-208
_______________________________________________________
***OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, dezinfekcija obuće i ruku, SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates