REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“ Od 25. 12. 2021 do 05. 01. 2022.

Zaboravljeni bozic
 
ZABORAVLJENI BOŽIĆ
16,оо
 
Žanr: Porodični Traje: 70 min.
Čudan osećaj probudiće osmogodišnju Elisu jedno jutro. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč. Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića. Sada je na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?
Cena karte: 250,oo
uBRZANJEEE
JUŽNI VETAR – UBRZANJE
Od 18,oo i 21,oo
Žanr: Krimi Traje: 125 min.
U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.
Cena ulaznica: 300,oo din.
Kontakt: 421-208
BIOSKOP NEĆE RADITI 31. 12. 2021. 1, 2 i 3. 1. 2022. kao ni 6 i 7. 2022
_______________________________________________________
***OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, dezinfekcija obuće i ruku, SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates