REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC” Od 1.3. do 06.3. 2022.

REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC”
Od 1.3. do 06.3. 2022. DIGITALNA TEHNOLOGIJA
*PRIKAZIVAČ „ 3D CINEMA „
Distibucija: “3D CINEMA” (80:20)
 
LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM -  2D
Od 1.3. do 6.3. U 18.00
Žanr: Porodični
Traje: 87 min.
Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).
Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali…
 
UNCHARTED - 2D
1. i 2.3. U 20.00
Žanr: Akcija, avantura
Traje: 116 min.
Uncharted film predstavlja priču o Nejtanu Drejku i njegovoj prvoj avanturi sa partnerom/rivalom Viktorom Salijem Salivanom. Tom Holand u ulozi Nejtana Drejka i Mark Volberg kao vickasti Sali, upoznaće publiku sa avanturom u kojoj Nejtan Drejk postaje lovac na blago usput otkrivajući jednu od najvećih misterija istorije u epskoj akciji koja će obuzeti ceo svet.
 
BETMEN - 2D
Od 3.3. do 06.3. U 20.00
Žanr: Akcija, drama, krimi
Traje: 176 min.
Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.
 
Cena ulaznica za sve filmove: 350,oo din. Informacije: 421-208
_______________________________________________________________________
*OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA: NOŠENJE MASKE, DEZINFEKCIJA OBUĆE, DEZINFEKCIJA RUKU I SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU U REDU.
2022  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates