РЕПЕРТОАР БИОСКОПА „КРУШЕВАЦ“ Oд 29. 9. до 05. 10. 2022.

finko
ФИНКОВЕ АВАНТУРЕ
У 17,оо и 19,оо
Жанр: Синхронизована анимација, авантура
Траје: 85 мин.
Не зна много људи да у свакој кући живе фини – крзнена створења која постоје међу људима како би се старала о чистоћи куће. Финик је млади припадник фина којег не занима одржавање чистоће, већ смишља начине како да прави смицалице другим финицима. Али све се мења када упознаје Кристину.
То је друштванце чупавог изгледа, изузетно шареног крзна, необичних имена, понекад и пргавог карактера и о њиховом постојању у нашим кућама не зна нико.
Како би Пинкфин, Мафин, Панкфин, Грифин, Тинфин, али и Кристина веродостојно звучали домаћој публици, синхронизација анимације "ФИНИКОВЕ АВАНТУРЕ" је завршена , а Ђорђе Стојковић, Дарија Врачевић, Марко Кон само су неки од личности чије ћемо гласове чути и препознати 29. септембра на великом платну.
pecina
ПЕЋИНА
У 21,оо
Жанр: Драма Траје: 93 мин.
Глумци: Claudia Candusso, Paolo Cossi, Mila Costi, Carlos, Carlos José Crespo
Режија: Mikelanđelo Framartino
Филм “Пећина” приказује несвакидашњу авантуру младих чланова групе спелеолога из Пијемонта која, пошто је већ истражила пећине северне Италије мења правац у августу 1961. и креће на југ да истражи остале пећине непознате људима, улазећи у подземље потпуно напуштене регије. У Полину на граници између Калабрије и Базиликате са неприступачним врховима беспрекорне лепоте ови веома млади спелеолози силазе у таму земље откривајући другу најдубљу пећину на свету Бифурто Абyсс....
Цена улазнице: 300,oo
Информације: 421-208
***ПРЕПОРУЧУЈУ СЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ БОРАВКА У ЗАТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ, ШТО ПОДРАЗУМЕВА НОШЕЊЕ МАСКЕ…
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates