РЕПЕРТОАР БИОСКОПА „КРУШЕВАЦ“ Oд 13.10. до 19.10.2022.

ФИНИКОВЕ АВАНТУРЕ

У 17,оо

Жанр: Синхронизована анимација, авантура Траје: 85 мин.

Дистрибутер: „Мегаком филм“

Не зна много људи да у свакој кући живе фини – крзнена створења која постоје међу људима како би се старала о чистоћи куће. Финик је млади припадник фина којег не занима одржавање чистоће, већ смишља начине како да прави смицалице другим финицима. Али све се мења када упознаје Кристину.

СТРАХИЊА БАНОВИЋ

У 19,оо

Жанр: Драма Траје: 92 мин.

Дистрибутер: „Мегаком филм“

На почетку мигранстске кризе Страхиња и његова жена Абабу, обоје стари 28 година, напустили су Гану. Успели су да стигну до Немачке, али су их оданде депортовали назад у Београд. Србија можда није Немачка, али Страхиња даје све од себе да започне нови живот. Вредно ради да добије азил, тренира фудбал за локални клуб и волонтира за Црвени крст. Процес је дуготрајан, и Абабу, страствену жену која жели да постане глумица у Лондону, њихов живот не испуњава…Вечна и актуелна, ова адаптација преиспитује идентитет, традицију, расу и љубав...

ГДЕ СИ АДАМЕ

У 21,оо

Жанр: Документарни, Биографија, Драма Траје: 80 мин.

Режија: Aleksander Zaporoshehenko

Дистрибутер: „MegaCom film“

Документарни филм “ГДЕ СИ, АДАМЕ?” твораца Александра Плиске и Александра Запорошенка, који урања у дубине Свете Горе, ризнице Православља оком камере допире до унутрашњости манстирских зидина, преносећи невероватну атмосферу монашког живота као узора који би требало да служи свима нама “Овај филм по правилу није смео да настане….Требало је заслужити поверење братства на удаљеном од цивилизације полуострву….где жена нема већ хиљаду година….”

 

Цена улазнице: 300,oo Информације: 421-208

***ПРЕПОРУЧУЈУ СЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ БОРАВКА У ЗАТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ, ШТО ПОДРАЗУМЕВА НОШЕЊЕ МАСКЕ…

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates