МОЋ ЈЕ У МИСЛИМА-ЛЕЧЕЊЕ МИСЛИМА

 

У Културном центру Крушевца је 22 маја 2017 г. одржано предавање научника, писца 40-так књига, проф Спасоја Влајића, Мр Милке Кресоја,директора Међународног научног центра за истраживање наслеђа Николе Тесле Београд-Москва-Новосибирск /www.teslaheritage.com/и писца и музичара Слободана Влајића.

 

Проф Спасоје Влајић у свом предавању „МОЋ ЈЕ У МИСЛИМА

ЛЕЧЕЊЕ МИСЛИМА“ је указао да је највиши циљ и крунско достигнуће човека правилно коришћење мозга,енергије мисли и снаге ума.Када се овлада тим достигнућима човек постаје здравији,успешнији и срећнији него пре тога.

Мисли остварују своје телесне и материјалне последице.Ово сазнање има велики значај у вежбама за усавршавање личности,буђење скривених способност, као и на процес лечења.

Мр Милка Кресоја, велики борац за Теслино дело,је указала да је

НИКОЛА ТЕСЛА НАЈМОЋНИЈИ УМ,КОЈИ ЈЕ ИКАДА ЖИВЕО НА ЗЕМЉИ И СВОЈИМ ОТКРИЋИМА ПОСТАВИО ЈЕ ТЕМЕЉЕ САВРЕМЕНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ.

МНИЦ Н.Тесла из Београда је увео семинар посвећен изучавању великог научника под називом „ТЕСЛИНА ПСИХОЛОГОГИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА УСПЕХА“, чији је циљ усавршавање знања и буђење проналазачких способности код наших људи, како би Србија постала један од центара светског проналазаштва. Тако се може постићи и побољшање материјалног стања наших људи. Вежбама треба освестити своје скривене способности да би „човек могао да оствари све што пожели“. Развијање нових Теслиних технологија,заснованих на коришћењу енергије мисли човека, могу имати епохалан значај на развој човека,државе,планете.

Слободан Влајић је својом музиком на 7,8 херца унео ново освежење , уводећи нови талас ширења доброте и љубави међу присутнима, о чему сведоче и 2,5 милиона његових слушалаца на youtube. Својим надахнутим књигама пленио је посебном енергијом светлости и топлоте душе.

macimaci 16

macipred 21

macipred 9

macimaci 11

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates