Путеви културе 26 - представљање новог броја

У Белој сали КЦК представљен је 26.број часописа за уметност и културу ПУТЕВИ КУЛТУРЕ. О теми ПОБЕДНИК-ПОБЕДА која је обележила овај број говорили су директор КЦК мр Мирослав Смиљковић, затим аутори прилога: Саша Милетић, Слађана Бундало, Љубодраг Обрадовић, Јелена Ђорђевић, др Павле Бубања, Драгослав Гогић, Оливер Миладиновић, Драгана Марковић, Наташа Марковић, Иван Миладиновић, Живомир Миленковић, Братислав Костадинов, Марија Стојадиновић, млади сликари Немања Панић и Јована Петровић. Музички тренутак припао је матуранту Крушевачке гимназије, Филипу Гогићу који је одсвирао неколико џез импровизација на клавиру. Програм је водила и осмислила Јелена Протић Петронијевић, уредник часописа. Видеопрезентацију припремила Јелена Ивановић. Техничка подршка: Бранко Симић, Веркан Гвозденовић и Горан Бабић.

Обраћајући се присутнима, директор КЦК мр Мирослав Смиљковић је истакао: „Када у животу, људском делању или креативном стварању направите први корак, напишете једну песму, насликате прву слику, објавите први текст, то обавезује да идете даље, али можда и да одустанете !?

Али ако као данас, издате 26 бројева „Путева културе“, онда је то императив да идете даље и из броја у број будете бољи и иновативнији. То је за свако поштовање, независно од оцене јавности, струке, домету, садржају и доприносу култури објављеног.

promoPutevi 34

promoPutevi 68

promoPutevi 115

promoPutevi 70

promoPutevi 14

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates