ВАСКРШЊЕ ДЕЧЈЕ РАДОСТИ - ДЕЧЈИ ЦЕНТАР 2013

Kултурни центар Крушевац већ петнаест година прославља ВАСКРШЊЕ ДЕЧЈЕ РАДОСТИ на други дан Васкрса у Пионирскокм парку. И ове године, 06 маја одржан је духовни програм који су својим учешћем обојили малишани из дечјег црквеног хора СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР под диригентском палицом професорке Весне Пешић, а уз беседу свештеника Растка Петровића испред цркве Свети Ђорђе. Програм је водио Богдан Радмановац, а осмислила га је Рајна Маринковић-Алексић, уредник дечјег програма.

Програм чине и два такмичења, за најлепши аранжман од васкршњих јаја, у категорији школа и вртића, и такмичење за најјаче васкршње јаје. Културни центар Крушевац победницима је обезбедио пригодне награде које је уручио директор мр Мирослав Смиљковић.

Стручни жири за најлепши аранжман радио је у следећем саставу: Маја Олић -председник, Марија Стојадиновић, Рајна Маринковић – Алексић а жири за најјаче јаје у саставу: Љубодраг Обрадовић - председник, Рајна Маринковић-Алексић и Веркан Гвозденовић. Извештај сачинила: Рајна Маринковић - Алексић, уредник КЦК.


мр Мирослав Смиљковић - директор КЦК и Растко Петровић
свештеник Цркве Свети Ђорђе

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates