I kreativni i humani...

I KREATIVNI I HUMANI...

U utorak, 27. septembra sa početkom u 20 sati u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac odigrana je prva repriza pozorišne predstave "Maratonci ponovo trče" u izvođenju pozorišne grupe KUD-E. Nakon uspešne premijere, za koju se tražila karta više,mlada glumačaka ekipa, koju čine glumci TIN FESTA iz različitih srednjih škola,kao i profesori Ernest Međedović i Milica Jovanović, odlučili su da ovog puta igraju besplatno. Prodaju ulaznica zmenila je kutija za dobrovoljni novčani prilog.Na predlog dramskog uredništva Kulturnog centra Kruševac prikupljena sredstva namenjena su Ivi Kesić, učenicu osmogo razreda OŠ "Dvadeseti oktobar" iz Vrbasa koja boluje od teške bolesti, a novac je potrban za operaciju.

Ovom prilikom sakupljeno je 12.930 dinara koji su uplaćeni na Ivin račun. Anđela Vulanović, učenica OŠ “Jovan Popvić” i polaznik Škole govora i glume KCK, kao Ivina drugarica i inicijator da i naš grad pomogne, nakon predstave zahvalila se glumačkoj ekipi, kao i svim postiocima. Mladi glumci, kao i orgnizatori, poželeli su Ivi uspešno lečenje kao i to da bi jednog dana želeli da je upoznaju.

Kulturni centar Kruševac pružiće priliku postiocima da i na drugim programima pokažu svoju humanost i pomognu, koliko mogu, onima kojima je potrebno.

uplatnica lidija Custom

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates