Комеморација поводом смрти колеге Слободана Лазаревића

Laza 9 Laza 8

Laza 6 Laza 7

 

КОМЕМОРАЦИЈА 11. 07. 2019.

СЛОБОДАН ЛАЗАРЕВИЋ- ЛАЗА

„Добри људи морају умрети, али смрт не може убити њихова имена“, каже данска пословица. На нашу велику жалост, у овој години у Културном центру изгубили смо још једног доброг човека.

Умро је Слободан Лазаревић- Лаза!

У тој реченици садржана је сва бол и туга због преране смрти драгог пријатеља и колеге.

Лазу смо доживљавали као слободномислећег! Знао је да искаже подједнако и своје задовољство али и незадовољство, а његово мишљење се увек уважавало! Сведочио је својим сећањима и искуством на неко лепо заборављено време у којем се другачије живело и радило. Волео је свој посао и био успешан у њему, несебично учио своје млађе колеге послу, а нама руководиоцима ненаметљиво давао предлоге који би унапредили процес рада.

Волео је Дечији центар- Пионирски парк, у којем је радио до пензије, а то највише знају деца која су била његови радо виђени гости.

Како смо га сви из милоште звали Лаза из Парка, знао је да гради али и чува пријатељства. Био је постојан, непоколебљив у својим уверењима.

Зато смо, ми његови пријатељи и сарадници, дубоко ожалошћени и затечени његовим одласком иако смо знали да га злокобна болест полако односи од нас!

Памтићемо га као доброг човека, радника, пријатеља, колегу, супруга, оца, деду, великог борца који се нажалост једино није могао изборити са опаком болешћу.

Изјављујемо најдубље саучешће његовој породици због ненадокнадивог губитка!

Лаза ће заувек остати у нашим срцима, а његова породица наши пријатељи.

 

Директор КЦК

Виолета Капларевић

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates