Прва реприза позоришне представе ДРАМА О МИРЈАНИ И ОВИМА ОКО ЊЕ

U subotu,16.10.2021.na sceni  u Bele sale  Kulturnog centra Kruševac izvedena je pozorišna predstava „O Mirjani i ovima oko nje“ koju su realizovali ATP „Čkalja“ i Kulturni centar Kruševac.

Predstava koja je premijerno izvedena u septembru ove godine, priča o glavnoj junakinji Mirjani i o njenoj porodici ,prijateljima i ostalima, koji na neki čudan ali i zanimljiv način utiču na Mirjanu i njen život. Lik Mirjane središte je drame na granici teatra apsurda i postmodernog poimanja banalizacije ljudskog bitisanja.

Režiju potpisuju Ernest Međedović i Zoran Kovandžić, po tekstu Ivora Martinića, a produkciju Ivan Bogićević i Ema Bogosavljević. Marko Višnjić se pobrinuo za dizajn zvuka i svetla, dok je za scenografiju zadužena Saška Vasić.

Glumačku postavu čine: Teodora Ristić, Vladimir Jelić, Stefan Marković ,Lidija Užarević, Katarina Užarević, Filip Gajić, Jovana Avramović i Anđela Đalić.

U realizaciji predstave pomogli su i Katarina Dragonjić, Marija Trifunović i Luka Kijačić.

Kulturni centar Kruševac i ATP Čkalja imaju dugogodišnju plodnu saradnju, a predstave su jako dobro prihvaćene kod publike.

Mirjanaa 3 Mirjanaa 5

Mirjanaa 6 Mirjanaa 1

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates