ПОЧЕО 15.ТИН ФЕСТ

            У понедељак, 9. маја, у Белој сали Културног центра почео је 15. Фестивал средњошколског театра – Тин фест. Траје до 16. маја када је предвиђено проглашење победника и свечана додела награда, као и извођење поклон представе „Рођене“ аматерског позоришта „Бранислав Нушић“ Културно образовног центра Шид, настале по тексту и у режији Цветина Аничића.

            На овогодишњем Фестивалу учешће је узело шест средњих школа града Крушевца и драмска секција Васпитно-поправног дома Крушевац. Тин фест је такмичарског каратера и представе ће оцењивти вршњачки жири, као и стручни кога чине: Марија Станковић, новинар, професор српског језика и књижевности и глумци Предраг Миленковић и Момчило Радосављевић.

            Петнаести Тин фест отоворила је Слађана Обрадовић, главни и одговорни уреник Културног центра Крушевац који је, уз подршку средњих школа Града, организатор Фестивала. Након отвања одиграна је прва представа на 15. Тин фест-у. Представила се Хемијско-технолошка школа Крушевац са комадом Милене Богавац „Драги тата“ у режији професора Драгане Бањац, Тамаре Ненадић и Јасмине Павловић.

            Покровитељ Тин фест-а је Град Крушевац.

feshtt1 17 feshtt1 26

feshtt1 4 feshtt1 3

feshtt1 8 tin fest plakat

2022  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates