НОВОГОДИШЊА РАПСОДИЈА

 У Биоскопу Крушевац одржан је  музичко сценски спектакл у заједничкој организацији Културног центра Крушевац и  професорке клавира Антонине Вукашиновић. У програму који је отворио Дечији хор КЦК, наступили су професори Музичке школе "Стеван Христић", велики број младих талентованих глумаца, плесача и уметника.  

Иначе, Антонина Вукашиновић је професорка у музичкој школи Стеван Христић у Крушевцу и у оквиру петнаестогодишњег активног свирања клавира  иза себе има велики број  награда и наступа. 
Наступе Антонине Вукашиновић и њених колега, професора музике Миљане Петровић, Еме Ћоћић, Мионе Вукадиновић и Јоване Јевтић, употпунили су сценским наступом талентовани плесачи Плесног студија "Ла Луна" и хип хоп групе ,,Immortal Matrix “, плесачи Плесног студија Крушевац и танго плесачи Наташа Тодосијевић и Милош Ћериман. У програму су наступили и чланови Школе говора и глуме КЦК Давид Миленковић и Филип Алексић.  
На самом крају новогодишњег  спектакла, директорка Културног центра Крушевац Виолета Капларевић доделила је награде за најбоље радове пристигле на конкурс за "Најлепеше писмо Деда Мразу".  

 

   

 

 

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates